Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους και οι 11 που απολογήθηκαν σήμερα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους – κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους – αφέθηκαν..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους – κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους – αφέθηκαν και οι 11 συλληφθέντες που απολογήθηκαν σήμερα Παρασκευή. Αύριο ακολουθούν οι επόμενοι 12.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΡΤnews, όλοι αρνούνται το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος τους, δείχνοντας προς την πλευρά των αρχηγικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης ως τα πρόσωπα που τους ενέπλεξαν και έχουν την κύρια ευθύνη.

Οι περισσότεροι από τους σημερινούς συλληφθέντες φέρεται να ήταν ανάμεσα στους «πελάτες» του 38χρονου φερόμενου ως εγκέφαλου της εγκληματικής οργάνωσης από τα Γιαννιτσά. Τους είχε «διαλέξει» προκειμένου να μπορεί να εξασφαλίζει τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις.

Την Κυριακή αναμένονται να απολογηθούν τα αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Ο 38χρονος από τα Γιαννιτσά, ο πατέρας του, η σύζυγός του, αλλά και ο 36χρονος υπάλληλος από το Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων από την Κρήτη.

Σχετικά θέματα

Post
Filter