Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Πρωτομαγιά: Όλοι στους δρόμους – Πάνω από 60 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα (Βίντεο)

Με πολύμορφη δράση προετοιμάζουν τη συμμετοχή και την επιτυχία της απεργίας και των κατά τόπους συγκεντρώσεων οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα

Όλοι στους δρόμους, όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς είναι το αγωνιστικό μήνυμα που στέλνουν καθημερινά σε όλη τη χώρα Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα.

Με πολύμορφη δράση προετοιμάζουν τη συμμετοχή και την επιτυχία της απεργίας και των κατά τόπους συγκεντρώσεων. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου. Απεργιακές συγκεντρώσεις οργανώνονται σε μια σειρά από πόλεις σε όλη τη χώρα. (Διαβάστε παρακάτω).

Το σύνθημα του ΠΑΜΕ «Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου θα νικήσουν» δίνει το στίγμα του φετινού αγωνιστικού, απεργιακού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς, με ώθηση τις πρωτοφανείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με τις δύο μεγάλες απεργίες μέσα στον Μάρτη, με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά και τις μεγάλες διαδηλώσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου η παραγωγή σε χώρους δουλειάς «νέκρωσε» φανερώνοντας τη δύναμη της εργατικής τάξης.

Δράσεις και πρωτοβουλίες σε καθημερινή βάση

 

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει επίσης και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), με προσυγκέντρωση για την Αθήνα, στις 10 π.μ., στον πεζόδρομο της Κοραή (σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο) και για τον Πειραιά στο ρολόι στο Πασαλιμάνι.

Μαζί με τους εργαζόμενους ετοιμάζονται να διαδηλώσουν την 1η Μάη και οι συνταξιούχοι. «Είμαστε και θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα», διαμηνύει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ

Σε μαζική συμμετοχή καλεί και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.

Δεμένα τα βαπόρια

Στην απεργία συμμετέχουν οι ναυτεργάτες. Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ καλούν σε απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 π.μ. (πλοία «Blue Star») και στη συνέχεια στη συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Πασαλιμάνι.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ προχωρούν σε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και  από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Καταθέσεις στεφάνων

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων. Συγκεκριμένα, στις 9 π.μ. στο Σκοπευτήριο Καισαριανής και στο Μνημείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) και στις 9.30 π.μ. στο Πολυτεχνείο.

Προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έχουν οριστεί για τις 10 π.μ. στα εξής σημεία:

 • Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
 • Ομόνοια: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων, μαζικοί φορείς του Δήμου Αθήνας, των Νοτιοδυτικών, Δυτικών, Βορειοδυτικών και Βόρειων Συνοικιών της Αθήνας.
 • Προπύλαια: Σωματεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Σωματεία Εργαζομένων σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, Σύλλογοι Φοιτητών, Συντονιστικά Μαθητών.
 • Στύλοι του Ολυμπίου Διός: Σωματεία Υγειονομικών και Ειδικής Αγωγής, Σωματεία υπουργείων, της Αποκεντρωμένης και Περιφερειακής Διοίκησης, Σωματεία δήμων, μαζικοί φορείς των Ανατολικών και Νότιων Συνοικιών της Αθήνας.

Επίσης, στις 10.30 π.μ.: Συμβολή λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας: Διανομείς στον επισιτιστικό κλάδο και στις ταχυμεταφορές.

Στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου έχουν οριστεί στις 10.30 π.μ., στα εξής σημεία:

 • Συμβολή Τσιμισκή – Αριστοτέλους: Σωματεία στους κλάδους του Εμπορίου, του Επισιτισμού, του Τουρισμού και των Υπηρεσιών.
 • Πλατεία  Άθωνος: Σωματεία στους κλάδους των Κατασκευών, των Μεταφορών, των Τροφίμων, της Χημικής Βιομηχανίας, της Ενέργειας και λοιπά σωματεία του ιδιωτικού τομέα.
 • Καρόλου Ντηλ και Ερμού: Σωματεία στον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.
 • Πλατεία Αγίας Σοφίας: Σωματεία στους κλάδους της Υγείας, των εκπαιδευτικών, του Δημοσίου, Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της Γαλλίας

 

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της Γαλλίας και τον πολύμηνο αγώνα που δίνουν, με απεργίες, πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις, οργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από τη Γαλλία. Θα χαιρετίσουν ο Ολιβιέ Ματό, γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας, ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, ο Ματιέ Μπολ Ρεντάτ, γενικός γραμματέας του Συνδικάτου Σιδηροδρομικών Βερσαλλιών και ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Ακόμα, η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών από τη Γαλλία θα συμμετάσχει στη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες των σωματείων

Στην Αττική

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας προχωρά σε στάσεις εργασίας σε μεγάλα εργοτάξια, εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίζονται: Την, Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 12 μ., στο εργοτάξιο της «LAMDA» στο Ελληνικό. Την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 12 μ., στο εργοτάξιο της «ΕΘΝΟΚΑΤ» στη συμβολή Σταδίου και Εδουάρδου Λω.

Στην Αττική, οι διανομείς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Wolt» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε τριήμερη απεργία το Σάββατο 29, την Κυριακή 30 Απρίλη και τη Δευτέρα 1η Μάη, οργανώνοντας μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση την Πρωτομαγιά, μαζί και με τους συναδέλφους τους από άλλες εταιρείες.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Εργαζομένων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών καλούν σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας που προκήρυξαν την Πέμπτη 27 Απρίλη, από τις 10 π.μ., έως τις 12 μ., και την «εκδήλωση τιμής στους νεκρούς της τάξης μας, που θα γίνει, όπως κάθε χρόνο στον χώρο του μνημείου του Μεταλλεργάτη στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα».

Το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων καλεί τα μέλη του σε εκδήλωση – συζήτηση την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), με θέμα την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Ιλίου η Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας μαζί με μαθητές και μαθήτριες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής με ποιήματα, δρώμενα και εργατικά τραγούδια. Συμμετέχουν οι «DUDDETES» και οι «Υπεραστικοί».

Στο εργοστάσιο της «Μινέρβα» στο Σχηματάρι, η  Πανελλαδική Ένωση Ελαιουργοσαπωνοποιών και Εργαζομένων Χημικής Βιομηχανίας Αττικής προκήρυξε στάση εργασίας την Παρασκευή 28 Απρίλη από τις 14.00 έως τις 16.00, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή σε εκδήλωση στον χώρο του εργοστασίου για την Πρωτομαγιά.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους εργαζόμενους στην εκδήλωσή του το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., στα γραφεία του (Χρυσάφη 10, Ηλιούπολη) με θέμα «Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου θα νικήσουν». Επίσης, την Παρασκευή 28 ΑπρίληΠαγκόσμια Μέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, προγραμματίζει εξορμήσεις – περιοδείες στα αμαξοστάσια των δήμων Αθήνας και Πειραιά.

Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 10 π.μ., ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη» οργανώνει ξενάγηση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Με καθημερινές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς τα εργατικά σωματεία στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας μεταφέρουν το κάλεσμα αγωνιστικής κλιμάκωσης της πάλης με την απεργία της 1ης Μάη. Καλούν σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε κάθε πόλη.

Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η Πρωτοπορία» θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 27/4 (Α’ πάροδος Βότση 1).

Στο πλαίσιο της πολύμορφης δραστηριότητας που ξεδιπλώνεται σε χώρους δουλειάς και γειτονιές εντάσσεται η προβολή της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα», που οργανώνουν ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ και το Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης της ταινίας. Θα προλογίσουν ο Περικλής Χούρσογλου, καθηγητής του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, σκηνοθέτης, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, αφ. καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, ιστορικός.

Το Σωματείο Εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία Β. Ελλάδος προγραμματίζει σύσκεψη με εργαζόμενους από τα «BODY», στις 29/4.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ημαθίας – Πέλλας προγραμματίζει εκδήλωση με θέμα «Εργατικά ατυχήματα και μέτρα ασφαλείας στους χώρους δουλειάς», στις 30/4.

Στη Θεσσαλία

Στη Λάρισα, την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει παρέμβαση από διοικήσεις των σωματείων στο ΣΕΠΕ για τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Στον Βόλο, την Πέμπτη 27 Απρίλη, θα λειτουργήσει στον Θόλο (στο κτίριο «Παπαστράτου») έκθεση φωτογραφίας για την ιστορία του εργατικού κινήματος στην περιοχή.

Επίσης, σωματεία και μαζικοί φορείς της Ελασσόνας διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία με τα συγκροτήματα «ARGON» και «ΒΛΑΜΗΔΕΣ».

Σε Πάτρα,  Αγρίνιο, Άρτα, και άλλες πόλεις

Στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο οργανώνει την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. έξω από τα γραφεία του. Από το βήμα αυτό θα ανακοινωθεί και η πλατιά καμπάνια εγγραφής νέων μελών στα συνδικάτα.

Στην απεργιακή συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και οι διανομείς της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Wolt» στην πόλη, οι οποίοι, μετά από Γενική Συνέλευση που έκαναν με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Διανομέων – Ντελιβεράδων Αχαΐας, πραγματοποίησαν απεργιακές κινητοποιήσεις από τις 14 έως τις 16 Απρίλη και σχεδιάζουν νέες το Σαββατοκύριακο 29-30 Απρίλη και βέβαια την 1η Μάη, μαζί με όλο τον κλάδο (προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου).

Στο Αγρίνιο με τίτλο «Παράθυρα ανοίγουμε στο μέλλον», το ΕΚ Αγρινίου οργανώνει συναυλία – αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά, την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην Άρτα, την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, με θέμα «Η αγροτική εξέγερση του 1882 στην Άρτα και η πορεία διαμόρφωσης της εργατικής τάξης στον νομό».

Επίσης στην Άρτα, την Κυριακή 30 Απρίλη, θα πραγματοποιηθούν συγκέντρωση και κατάθεση στεφανιών προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης: Στις 10 π.μ., έξω από το εργοστάσιο «Ήπειρος» για τον Χρήστο Ζορμπά και στις 11 π.μ. στο 3ο χιλιόμετρο Άρτας – Φιλιππιάδας, όπου σκοτώθηκε ο Γιώργος Γούντζας.

Στην Κέρκυρα, το Εργατικό Κέντρο πραγματοποιεί την Κυριακή 30 Απρίλη στις 7 μ.μ., εκδήλωση μνήμης και τιμής στους Κουραμάδες, για τον Κ. Χυτήρη, τον Κερκυραίο δάσκαλο  που εκτελέστηκε με τους 200 της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.

Στην Καλαμάτα, σε προβολή ταινίας για την Εργατική Πρωτομαγιά θα προχωρήσει το Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Μεσσηνίας, την Πέμπτη 27/4 στις 7.30 μ.μ. στο «Brooklyn Live Stage» (Ιθώμης 5, Ιστορικό Κέντρο).

Επίσης, σε λαϊκό γλέντι στο Πάρκο Λιμενικού της πόλης, καλούν τους εργαζόμενους και τον λαό, μετά την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς (10 π.μ., κεντρική πλατεία) και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί, τα Σωματεία Υπαλλήλων στον Ιδιωτικού Τομέα, Οικοδόμων, Επισιτισμού – Τουρισμού, Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών και Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας.

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Αναλυτικά οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα: 

 • Αθήνα: Στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.
 • Πειραιάς: Στις 11 π.μ. στο Πασαλιμάνι.
 • Θεσσαλονίκη: Στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
 • Πάτρα: Στις 10.30 π.μ. έξω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
 • Αγρίνιο: Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Αίγιο: Στις 10.30 π.μ. στην Τρίγωνη πλατεία.
 • Αλεξανδρούπολη: Στις 10.30 π.μ. στο Δημαρχείο.
 • Αλιβέρι: Στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα του Λιγνιτωρύχου.
 • Αμαλιάδα: Στις 9 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
 • Άμφισσα: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Λαού.
 • Άρτα: 10.30 π.μ. Εργατικό Κέντρο
 • Βέροια: Στις 10.30 π.μ. πλατεία Δημαρχείου.
 • Βόλος: Στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου.
 • Γιάννενα: 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο
 • Γιαννιτσά: Στις 11 π.μ. στην πλατεία ΕΠΟΝ – πεζόδρομος.
 • Έδεσσα: Στις 11 π.μ. στους Μικρούς Καταρράκτες.
 • Ελασσόνα: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
 • Ελευσίνα: Στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Ευμολπιδών (Ηρώων Πολυτεχνείου και Νικολαΐδου).
 • Ζάκυνθος: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγίου Μάρκου.
 • Ηγουμενίτσα: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.
 • Ηράκλειο: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.
 • Θάσος: Στις 10.30 π.μ. πλατεία Ηρώων, Λιμένας.
 • Ικαρία: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Αγίου Κηρύκου.
 • Ιστιαία: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
 • Καβάλα: Στις 10.30 π.μ. στον Δημοτικό κήπο.
 • Καλαμάτα: Στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Καρδίτσα: Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Κάρυστος: Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
 • Κατερίνη: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Καστοριά: Στις 10.30 π.μ., στην Αντιπεριφέρεια.
 • Κέρκυρα: Στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
 • Κεφαλονιά: Στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.
 • Κιλκίς: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης.
 • Κοζάνη: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Κομοτηνή: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
 • Κόρινθος: Στις 11 π.μ. στα Περιβολάκια.
 • Κως: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.
 • Λαμία: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Πάρκου.
 • Λάρισα: Στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Λαύριο: Στις 11 π.μ. στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων 
 • Λέσβος: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Σαπφούς.
 • Λευκάδα: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγ. Μηνά.
 • Μαντούδι: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία.
 • Μέγαρα: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ηρώων (Εργατικό Κέντρο)
 • Μεσολόγγι: Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Νάουσα: Στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Ναύπακτος: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Κεφαλόβρυσου.
 • Ναύπλιο: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Καποδίστρια.
 • Πολύγυρος: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ηρώων.
 • Πτολεμαΐδα: Στις 10.30 π.μ. στο παλιό πάρκο.
 • Πύργος: Στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.
 • Ρέθυμνο: Στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο.
 • Σάμος: Στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ.
 • Σέρρες: Στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.
 • Σπάρτη: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Τρίκαλα: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
 • Τρίπολη: Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Πετρινού.
 • Τύρναβος: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
 • Φλώρινα: Στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία (κανόνια).
 • Χαλκίδα: Στις 10:30 π.μ. μπροστά από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.
 • Χανιά: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς
 • Χίος: Στις 11 π.μ. στην πλ. Βουνακίου

Από 902.gr

Σχετικά θέματα

Απόψεις