Κοινωνία

Προσφυγόπουλα και ελληνόπουλα ζωγραφίζουν με θέμα την ειρήνη

Εκδήλωση υποδοχής μικρών προσφύγων στο Χαϊδάρι, με τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής. Υποδοχή στα δημοτικά σχολεία (βίντεο), αλλά και όμορφες δραστηριότητες στις οποίες παίρνουν μέρος προσφυγόπουλα και ελληνόπουλα. Αξίζει να αναδειχθεί κάθε πλευρά τέτοιων πρωτοβουλιών. 

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις υλοποιούνται από τις 14/2/2017 και θα ολοκληρωθούν στις 19/2/2017.

«Ο διάλογος μεταξύ των πολιτισμών ξεκινάει από τα παιδιά». Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και μαθητές από το Κέντρο Υποδοχής Σκαραμαγκά εμπνεόμενοι από τη Γκουέρνικα του Πικάσο ζωγράφισαν με φαντασία και αγάπη πάνω σε καμβά στέλνοντας παγκόσμιο μήνυμα φιλίας, αδελφοσύνης και πολιτισμού. Η δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση του έργου στον χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου στις 19/2/2017.

Εκδήλωση – Ενημέρωση για το προσφυγικό με θέμα: «ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Αδάμ Στάμος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο κ. Σπύρος Μερκούρης, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Ιγνάτιος Καράμηνας.  Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές από σχολεία της περιοχής που θα τραγουδήσουν και θα μιλήσουν για πανανθρώπινες αξίες όπως φιλία, αδελφοσύνη και πολιτισμός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φλεβάρη και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

«Χρωματίζουμε τα όνειρά μας – εγώ κι εσύ μαζί».Οι μαθητές από τα σχολεία όλης της Διεύθυνσης καλλιτεχνούν με αγάπη και κέφι για να υποδεχθούν τους νέους φίλους τους και εκθέτουν τα έργα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου από τις 14/2 έως τις 19/2/2017 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

(Επισκέψεις: 28 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend