Επιστολή προς κ. Περιφερειάρχη

Κυρία Δούρου

Τι έχουν να κερδίσουν τα παιδιά μας από την κατασκευή του Γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ, όταν μάλιστα αυτή γίνεται με χρήματα του Δημοσίου;

Έγινε ένα έγκλημα, με την ΚΛΟΠΗ του Σταδίου Καραϊσκάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι πετάχτηκαν έξω, με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης, δεκάδες αθλητικά σωματεία και χιλιάδες αθλητές, πολλών ολυμπιακών αθλημάτων, καθώς και τα Σχολεία του Πειραιά.

Ας μη γίνει λοιπόν και άλλο έγκλημα, με τις ευλογίες της σημερινής κυβέρνησης αυτή τη φορά.

Όταν, μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στον ίδιο χώρο ένα θαυμάσιο αθλητικό- πολιτιστικό κέντρο, με τη βοήθεια της Περιφέρειας, σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας/ Χαλκηδόνας και με το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στην οποία ανήκει το οικόπεδο.

Αυτό το κέντρο θα μπορούσε να καλύψει όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, που καλλιεργεί η ΑΕΚ, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μια τέτοια κατασκευή θα κάλυπτε τις ανάγκες για Πολιτισμό και Αθλητισμό, όλης της γύρω περιφέρειας, με συμμετοχή χιλιάδων παιδιών κάθε απόγευμα.

Εάν η λύση αυτή δεν μπορεί να γίνει ( γιατί όμως ;), τότε δώστε τα χρήματα στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για να απαλλοτριώσει το χώρο των Λιπασμάτων να ανασάνει η πολύπαθη περιοχή.

Κυρία Δούρου

Μην προχωρήσετε σε χρηματοδοτήσεις με χρήματα του Δημοσίου, ιδιωτικών επιχειρήσεων, όταν τα παιδιά μας εκτός των άλλων προβλημάτων δεν έχουν οργανωμένους χώρους για άθληση και παιχνίδι…..

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email