Βολές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, αυτή τη φορά για τα οικονομικά της Ελληνικής Λύσης, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «μαύρα» χρήματα που πλήρωναν οι βουλευτές στο κόμμα, χωρίς να ξέρουν που πήγαν αυτά τα χρήματα.  Μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο, αποκαλώντας τον «πολιτικό απατεώνα που κοροϊδεύει την κοινωνία», ενώ για το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, είπε ότι φαίνεται να λειτουργεί «σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων».

Ειδικότερα, αναφορικά με τη δήλωσή του ότι θα ζητήσει κομματικό έλεγχο δήλωσε: «Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα, άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν».

Στα social media του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως καταγράφεται στον real.gr δημοσιεύθηκε ανάρτηση που, όμως, διεγράφη μετά από λίγη ώρα. 

«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα, ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος» αναφερόταν στην ανάρτηση.

Συμπέρασμα: Το ξεκατίνιασμα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και οι χαρακτηρισμοί δεν είναι και τόσο αστείοι. Ούτε οι «επιστολές του Ιησού» που… διαφήμιζε ο Βελόπουλος δεν τους σώζουν.