Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Περίεργα και άλλα…

Ενας …περίεργος τύπος, επιχειρεί να σχολιάσει τα γεγονότα και τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Οχι, τα πράγματα δεν είναι καθόλου σοβαρά,..

Ενας …περίεργος τύπος, επιχειρεί να σχολιάσει τα γεγονότα και τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Οχι, τα πράγματα δεν είναι καθόλου σοβαρά, είναι ακόμα χειρότερα, είναι… περίεργα!

Περίεργα και άλλα…  λοιπόν

– Ξεπούλημα της Μικρής ΔΕΗ» . Μια υποχρέωση για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας που έχουμε αναλάβει ήδη από την εποχή της συνθήκης του Μάαστριχτ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε… -Αργύρης Ντινόπουλος . Από τότε που φόρεσε το υπουργικό κουστούμι έγινε άλλος άνθρωπος. Πάνε οι αγριάδες και οι φωνές στα τηλεοπτικά παράθυρα. Τώρα; Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι…. – Δεν απέκλεισε «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται… -Γεράσιμος Γιακουμάτος. Το παίζει Ρομπέν των αγορών. Θυμίζει εκείνα τα αξέχαστα καμώματα του Κίμωνα Κουλούρη. Με μια διαφορά: Ο Κίμων στην εποχή του πήγαινε και σε καμιά Λαική αγορά. Ο Γεράσιμος πώς να πάει με τόσα ζαρζαβατικά που κυκλοφορούν πρόχειρα για κάθε χρήση… -Δημήτρης Μελισσανίδης. Τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί να μην τους έπεισε για το γήπεδο της «Αγίας Σοφίας». Έπεισε όμως τον πατριάρχη Βαρθολομαίο που του απένειμε τον τίτλο (οφίκιο) του άρχοντος κουροπαλάτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.Βοήθειά μας… – Ποιά Πολιτική Γραμμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ; Τον πρώτο λόγο τον έχει η παρέα της Αίγινας. Εκεί στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, πολιτικού μέντορα του Τσίπρα (αυτός τον πρότεινε για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας για να ακολουθήσει η γρήγορη πορεία στην κορυφή του κόμματος)  λαμβάνονται σε κλειστές συσκέψεις οι μεγάλες αποφάσεις… -Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός στο κατώφλι του Ποταμιού. Το είπε και ο Σταύρος Θεοδωράκης: «Αν το Ποτάμι ήθελε θα είχε ήδη παρουσία μέσα στη Βουλή και μάλιστα με περισσότερους από δυό ή τρεις βουλευτές». Είναι πολλά τα (πολιτικά) ορφανά αδέρφια και πρέπει να αποκατασταθούν… -Άρθρο στην Αυγή της Κυριακής του Νίκου Χριστοδουλάκη τσάρου της οικονομίας επί εποχής Σημίτη. Αρκετοί «λαγοί» μαζεύτηκαν στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοια βλέπουν στην Αριστερή Πλατφόρμα και βγαίνουν από τα ρούχα τους… -Καθημερινός υποστηρικτής της καθαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κουρής μέσα από την εφημερίδα του Κontranews. Ποιος θυμάται εκείνες τις αλήστου μνήμης ημέρες «με τα κότερα και τις βίλες των Κυρκοφλωράκηδων». Τώρα παίζονται άλλα παιχνίδια… -Τις φιλοδοξίες του  Ντομινίκ Στρος Καν για την προεδρία της Γαλλίας τις έκαψε η ιστορία με την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη. Την φιλοδοξία του Σαρκοζί να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος την έκαψε η κατηγορία της δωροδοκίας δικαστή. Έτσι λύνουν τα ζητήματα στη Γαλλία. ΄Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος…  

Απόψεις