Κοινωνία Πολιτική

Παραβίαση των μέτρων σε γλέντι μετά μουσικής από βουλευτή της ΝΔ – Ηταν μια «ανθρώπινη στιγμή», όπως δήλωσε…

Την ώρα που ακόμα υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί για τους πολίτες και ενώ συνεχίζεται το μέτρο απαγόρευσης μουσικής στην εστίαση, ένας ακόμα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραβίασε τα μέτρα. Μετά από φωτογραφίες και δημοσίευμα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας (από το Documento) ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και επικαλέστηκε μια «ανθρώπινη στιγμή». Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, Χρήστο Κέλλα, να παραβιάζει τα μέτρα κατά της πανδημίας συμμετέχοντας σε γλέντι μετά μουσικής.

Μόλις χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος υποσχόταν ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρθεί η απαγόρευση της μουσικής σε γάμους, εκδηλώσεις και εστίαση, όμως ο Χρ. Κέλλας φαίνεται να βιάστηκε.

Όπως αναφέρει το documentonews.gr όταν επικοινώνησε μαζί του και διατυπώθηκε το ερώτημα κατά πόσο είναι ηθικό να συμμετέχει σε γλέντι μετά μουσικής τη στιγμή που απαγορεύεται για τους υπόλοιπους πολίτες κι ενώ οι αντιδράσεις των καταστηματαρχών της εστίασης για το εν λόγω ζήτημα είναι σφοδρότατες, η γραμμή έκλεισε απότομα. Στη δεύτερη απόπειρα, ο βουλευτής απάντησε αρχικά «όχι εγώ» και στη συνέχεια είπε ότι οδηγεί και δεν μπορεί να μιλήσει.

Αργότερα ο βουλευτής προχώρησε σε ανάρτηση όπου παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στο γλέντι επικαλούμενος «ανθρώπινη στιγμή».

«Η μουσική σαφώς δεν κολλάει, αλλά όλοι οι επιστήμονες, σε όλον τον κόσμο, συμφωνούν ότι η μουσική κάνει τους ανθρώπους να μιλούν πιο δυνατά, να χορεύουν και να έρχονται πιο κοντά, με συνέπεια ο ιός να μεταδίδεται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Οι λογικές αντάρτικου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Όποιος αποφασίσει να παραβεί τους κανόνες, θα αναλάβει και τις ευθύνες του» δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς αναφορικά με το «αντάρτικο» που έκαναν καταστηματάρχες της εστίασης βάζοντας μουσική.

(Επισκέψεις: 1.093 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend