Πολιτική

Παραίτηση Σγουρίδη -Δεν την έκανε αποδεκτή ο Καμμένος

Δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένο, η παραίτηση του Π. Σγουρίδη από αντιπρόεδρος του κόμματος.

Αυτό μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο πληροφορίες. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος, λίγο νωρίτερα είχε «αδειάσει» τον αντιπρόεδρο του κόμματός του για τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Σγουρίδης υπέβαλε μέσω sms (!!!) την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος του, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί ενδεχομένου «θερμού επεισοδίου» που θα καθυστερούσε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις δηλώσεις του στενού του συνεργάτη και αντιπροέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έγραψε σε ανορθόγραφη ανάρτησή του στο twitter: «Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων (sic) ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα»

Παρότι λοιπόν τον άδειασε με εύηχο τρόπο  φρόντισε να μην τον κατονομάσει Παναγιώτη Σγουρίδη και από ότι φαίνεται να τον κρατήσει στις  τάξεις των ΑΝΕΛ, μη αποδεχόμενος την παραίτηση. 

(Επισκέψεις: 205 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend