Πολιτική

Οι επιπτώσεις της γκαζόζας στην κοινοβουλευτική διαδικασία (βίντεο)

«Πριν από εμένα, αναφέρθηκαν συνάδελφοι μου για τον Κανονισμό της Βουλής, τι προβλέπει. Εγώ θα το πω με πιο απλά λόγια για να το καταλάβει ελληνικό λαός: Στο ποδόσφαιρο ζητάμε επίμονα να μπει VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Στο ελληνικό κοινοβούλιο ευτυχώς υπάρχει το βίντεο για να δούμε ακριβώς τι έγινε.

Ξεκινάει η ψηφοφορία. Εκείνη τη στιγμή, για το λόγο ότι είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δυο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματά η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική; Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα, είναι αυτό που έγινε χθες για γέλια (…) Αν μπορείτε να με πείτε σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής αναφέρεται αυτό που έγινε χθες».

   Τα παραπάνω επιχειρήματα ανήκουν στον κύριο Αριστείδη Φωκά, ο οποίος είναι βουλευτής (τώρα με τους ΑΝΕΛ, πριν με την Ένωση Κεντρώων). Με αυτόν τον τρόπο εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

   Ειλικρινά, δεν έχουμε να πούμε και πολλά… Δείτε και το βίντεο το οποίο θα μπορούσε να έχει τίτλο «Οι επιπτώσεις της γκαζόζας στην κοινοβουλευτική διαδικασία». 

(Επισκέψεις: 1.017 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend