Κοινωνία Πολιτική

Ο «τοξικοαυτός» και ο εμετικοαυτός

O Πορτοσάλτε είπε αυτά σήμερα που ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου (διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 6 Νοεμβρίου)Αηδιάζουμε και να απομαγνητοφωνήσουμε τα λεγόμενα του.

Χωρίς πολλές κουβέντες (όλα τα στοιχεία αναλυτικά στο news247.gr – εδώ

  • Περί «ληστείας»: Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το News 24/7 καταγράφεται η στιγμή κατά την οποία ο Ζακ Κωστόπουλος προσπαθεί να μπει σε ταχυφαγείο της περιοχής ώστε να πάρει ένα μπουκάλι νερό. Ένα άτομο όχι μόνο του κλείνει την είσοδο στο κατάστημα αλλά στην κυριολεξία τον απωθεί, όπως φαίνεται στο βίντεο με ένταση, επιβεβαιώνοντας όλα όσα έχουν υποστηρίξει δυο μάρτυρες στις καταθέσεις τους -και έχει παρουσιάσει το News 24/7. 
  • Περί «τοξικοαυτού»: Οι εκθέσεις των τοξικολογικών εξετάσεων, που είδαν πριν το πόρισμα των ιατροδικαστών το φως της δημοσιότητας εμφάνιζαν τα αρνητικά αποτελέσματα και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες), ενώ ανέφεραν ότι θετική ήταν η εξέταση μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά. Σε ό,τι αφορά στην ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του 33χρονου, αυτή ήταν ελάχιστη, σε βαθμό που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για την οδική κυκλοφορία.

Πάμε τώρα, απλά και κατανοητά: Και να ήταν ληστεία (που δεν ήταν) και να ήταν «τοξικοαυτός» (που δεν ήταν) αυτό που δεν αλλάζει είναι το λιντσάρισμα που οδήγησε στη δολοφονία. Ψιλά γράμματα για τους Πορτοσάλτε, τους εμετικοαυτούς. 

 

(Επισκέψεις: 6.418 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend