Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ο Αιμ. Χειλάκης για τις αθλιότητες Πορτοσάλτε κατά Ρούτσι: «Το Σύνταγμα είναι τόπος μνήμης και πρέπει να θυμόμαστε το έγκλημα των Τεμπών»

Ο  γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης καλεσμένος σε εκπομπή στο MEGA δεν έμεινε αμέτοχος σε αυτό που συμβαίνει και έχει συνταράξει..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Ο  γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης καλεσμένος σε εκπομπή στο MEGA δεν έμεινε αμέτοχος σε αυτό που συμβαίνει και έχει συνταράξει ολόκληρη την κοινωνία, στην απεργία πείνας που κάνει ο πατέρας Πάνος Ρούτσι έξω από τη Βουλή.

«Ένας πατέρας που έχει κάτσει απ’ έξω από τη Βουλή και είναι σε απεργία πείνας δεν το κάνει για να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση. Δεν γύρισε κανείς να πει “κάντε κάτι με τον πατέρα που έχασε παιδί εν καιρώ ειρήνης”», επισήμανε.

«Αντί να πουν, ας ακούσουν τι ζητάς. Τον έχουν σε μια άκρη και κάποιος δημοσιογράφος μεγαλοσχήμων είπε “κάναμε τσιγγανάριό το Σύνταγμα”. Το Σύνταγμα είναι τόπος συνάθροισης των πολιτών και μνήμης, γιατί είναι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Άρα πρέπει να θυμόμαστε. Και ένα από τα σημεία μνήμης που πρέπει να έχουμε είναι το δυστύχημα των Τεμπών. Δεν ήταν ατύχημα, ήταν ένα έγκλημα το οποίο μακροημέρευε μέχρι να συμβεί», επισήμανε.

Σχετικά θέματα

Post
Filter