Πολιτική

Ο Πλεύρης δεν κατάφερε να μην «τα μασήσει» για τη διαγραφή Μπογδάνου

«Ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει παντού ότι υπάρχει μια φιλοσοφία και μια αντίληψη που πρέπει να συνάδει με τις αρχές της παράταξης. Αυτό προφανώς δεν έχει να κάνει με το τι αντίληψη έχει εκφράσει κάποιος για ένα ιστορικό γεγονός την περίοδο του εμφυλίου. Έχει να κάνει με το πώς αυτό μεταφέρεται σε μια σύγχρονη εποχή, όπως είμαστε σήμερα, κι αν αντιστοίχως χρησιμοποιούνται φράσεις κι εκφράσεις που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης για τη διαγραφή Μπογδάνου από τη ΝΔ.

«Είχε υπάρξει μια διαδικασία προηγούμενη όπου είχαν τεθεί τα θέματα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με τον οποίο τυχαίνει να έχουμε και προσωπική σχέση, θεωρώ ότι αυτό το οποίο ειπώθηκε ξεπέρασε τις αρχές. Αποδεικνύει ο πρωθυπουργός με έναν ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν θέλει να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Πιστεύω ότι και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα καταλάβει ότι σε μια ημέρα κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυριολεκτικά στον τοίχο, διότι έρχεται να καταψηφίσει μια συμφωνία χωρίς να έχει κανένα άλλο αφήγημα, δημιουργείται μια άλλη συζήτηση άρα βλάπτεται η παράταξη», πρόσθεσε.

υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης όταν οι δημοσιογράφοι του OPEN τον ρώτησαν για τη διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Οι δημοσιογράφοι του Open τον ρωτούν: «Μόνο από τις αρχές της παράταξης ή από την πραγματικότητα;» και ο υπουργός Υγείας εκνευρίζεται: «Δηλαδή τι θέλετε; Προσπαθώ να καταλάβω τις ερωτήσεις σας. Δηλαδή τι θέλετε να εκμαιεύσετε από εμένα;».

Οπως ήταν επόμενο δεν απάντησε στην ερώτηση. Στο τέλος να τα μπαλώσει λέγοντας: «Πιστεύω ότι υπάρχει μία πλήρης σαφήνεια. Η σαφήνεια δεν έχει να κάνει με το τι αντίληψη έχεις με τον κομμουνισμό αλλά πώς χαρακτηρίζεις ανθρώπους που πιστεύουν στον κομμουνισμό».

H τοποθέτηση του κ. Πλεύρη για το θέμα Μπογδάνου από το 6ο λεπτό του βίντεο.

 

***

(Επισκέψεις: 1.732 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend