Πολιτική

Ο ναζί Χρ. Παππάς και το «δικαίωμα» στη σβάστικα!

Ο ναζί Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής «έκρινε απαραίτητο να βγει στο θεσσαλικό κανάλι TRT και να αδειάσει τον Κασιδιάρη, διαψεύδοντας τα περί «συρραφής» (σ.σ του βίντεο που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών), λέγοντας ψυχρά στον έκπληκτο δημοσιογράφο: «Ε και;». Δικαιολόγησε μάλιστα τις σβάστικες και τα «Deutschland über alles» με την χαρακτηριστική φράση: «Δικαίωμά τους!».

Τα παραπάνω σημειώνει η ιστοσελίδα jailgoldendawn.com (Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος) και παρουσιάζει το βίντεο με τον ναζί Χρήστο Παππά, ο οποίος, μεταξύ άλλων είπε:

«Αν σε κάποια εκδήλωση, η οποία ήταν εκδήλωση συγκροτήματος (…) υπήρχε σημαία με τη σβάστικα για εμένα δεν λέει τίποτα το 2017 όταν έρχεται το τέταρτο μνημόνιο. Δηλαδή τι θέλετε τώρα; Να απολογηθώ επειδή κάποιοι νεαροί κουρεμένοι ακούγανε χέβι μέταλ μουσική ή ένα γερμανικό συγκρότημα. Δικαίωμα τους το γερμανικό συγκρότημα …να τραγουδήσουν ό,τι θέλουνε». 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών δεν ήταν «κάποιοι νεαροί κουρεμένοι», αλλά σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά»

Ο Παππάς, όπως αναφέρει το jailgoldendawn.com ,«δεν παραλείπει να επαναλάβει το ψέμα ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν τον ίδιο με τις σβάστικες και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς είναι από όταν “ήταν 18 χρόνων”. Σας αφήνουμε να καμαρώσετε τον «ώριμο« Παππά να αναθρέφει ανήλικα παιδιά με τα (αρχαιοελληνικά;) Heil Hitler».

Μετά το βίντεο με τον «ώριμο» ναζί Παππά η γνωστή φωτογραφία με τον «ανώριμο» ναζί Παππά, μαζί με τον «ανώριμο» Μιχαλολιάκο, να προσκυνούν ναζιστικά τη σβάστικα.  

Η κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος μας περιέχει «στιγμές» από το ναζιστικό βίντεο μαζί με τη γνωστή φωτογραφία του Μιχαλολιάκου και του Παππά με τη σβάστικα και τον ναζιστικό χαιρετισμό. 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend