Σε αποκλεισμό της Ιεράς Οδού προχώρησε σήμερα ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονικού, σε μια συμβολική κινητοποίηση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αγρότες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μπλόκα τους, τα οποία διαρκώς δυναμώνουν.
Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη ο Φοιτητικός Σύλλογος της Γεωπονικού θα βρεθεί μαζικά στο μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλαδικός Συντονισμός μπλόκων, για να δείξουν και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, να ανταλλάξουν πείρα και να σπάσουν στην πράξη την προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού από την κυβέρνηση!
Δηλώσεις στην κινητοποίηση πραγματοποίησαν η πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου, Ελευθερία Γιαννούλα, καθώς και η Εύη Χρονοπούλου, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο.