Πολιτική

Ο «Δεν δεχόμαστε εντολές απ’ τους γιατρούς» δήλωσε: «Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση» αλλά «ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται»

Ο «Δεν δεχόμαστε εντολές απ’ τους γιατρούς – Εμείς αποφασίζουμε», Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης,  χωρίς ντροπή (δεν ντρέπονται οι «άριστοι» του Μητσοτάκη), δήλωσε για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα:   «Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση». Και ποιος ευθύνεται ρωτήθηκε. Ποια ήταν η απάντηση; «Ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται»

Αυτά τα είπε την ώρα που η χώρα έχει τραγικό ρεκόρ κρουσμάτων (6700) σε ένα 24ωρο και ξεπέρασε τους 16 χιλιάδες νεκρούς από την αρχή της πανδημίας.

Αυτά τα είπε ενώ η «άριστη» κυβέρνηση έχει τις παρακάτω εγκληματικές ευθύνες: 

– Ούτε λόγος για ένα πειστικό εμβολιαστικό πρόγραμμα στηριγμένο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η ανάγκη στέλεχωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η προσωποποιημένη ενημέρωση και τα ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας είναι πεδία τα οποία η κυβέρνηση αρνείται και να συζητήσει.
 
– Άρνηση για μόνιμες προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία και ενίσχυση με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να αντιμετωπιστεί και η πανδημία αλλά και όλες οι άλλες ανάγκες των ασθενών, οι οποίες προφανώς και δεν έχουν σταματήσει.
 
– Μέτρα – πυροτεχνήματα (ακόμα και παράλογα) και επικοινωνιακή κυβερνητική πολιτική με πελατειακή λογική (στις εκκλησίες δεν κολλάει...).
 
– Τα (μη) μέτρα για τα σχολεία ακόμα και με συγχωνεύσεις τμημάτων, ενώ θα έπρεπε να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη.
 
– Οι μειώσεις στην πληρότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία ποτέ δεν αντιμετώπισε ως εστίες μετάδοσης.
 
– Καμία σκέψη για επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας αλλά αντίθετα «χρύσωμα» των ιδιωτικών κλινικών με εκατομμύρια ευρώ. 
 
 

(Επισκέψεις: 648 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend