Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Νέος δήμαρχος Χειμάρρας ο Βαγγέλης Τάβος

Νέος δήμαρχος Χειμάρρας είναι ο Βαγγέλης Τάβος, ο οποίος συγκέντρωσε το 58,62% των ψήφων (5.022 ψήφους), ενώ ο Πέτρος Γκικουρίας..

Νέος δήμαρχος Χειμάρρας είναι ο Βαγγέλης Τάβος, ο οποίος συγκέντρωσε το 58,62% των ψήφων (5.022 ψήφους), ενώ ο Πέτρος Γκικουρίας το 41,38% και 3.545 ψήφους.

Ο ομογενής Βαγγέλης Τάβος, πρώην Περιφερειάρχης Αυλώνα, ο οποίος έχει επιλεγεί ως υποψήφιος από την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας και τον οποίο στηρίζει ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα.

Σε δήλωσή του, ο Βαγγέλης Τάβος απεύθυνε πρόσκληση στον Γκικουρία να αποδεχτεί τη θέση του αντιδημάρχου.

Σημειώνεται ότι οι χθεσινές επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου Χειμάρας, στη θέση του προφυλακισμένου Φρέντη Μπελέρη, ολοκληρώθηκαν με καταγγελίες για ασφυκτικές πιέσεις και κλίμα τρομοκρατίας.

Σχετικά θέματα

Απόψεις