Κοινωνία

Νεκρός νεαρός πρόσφυγας στη Μόρια

Νεαρός πρόσφυγας, 21-22 χρονών, βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του, στο κέντρο κράτησης της Μόριας, στη Λέσβο. Αύριο θα  γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα  αίτια του θανάτου του.

Οι πρώτες πληροφορίες, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αναφέρουν πως ο νεαρός Αιγύπτιος ήταν 21-22 ετών και ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που καταγράφει η ιστοσελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Με βάση το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr ο νεαρός κοιμόταν μέσα σε σκηνή και όταν κάποιος φίλος του τον φώναξε για να ξυπνήσει αυτός δεν ανταποκρίθηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε γιατρός που βρισκόταν στο Hotspot της Μόριας, ο οποίος διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός. Όπως αναφέρεται, σε επικοινωνία του lesvosnet.gr με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, δεν είναι γνωστό αν μέσα στη σκηνή ο 22χρονος είχε χρησιμοποιήσει θερμάστρα ή άλλο είδος θέρμανσης για να  προφυλαχθεί από το πολικό ψύχος.

Πηγές  από την Αστυνομία, όπως δημοσιεύει το emprosnet.gr, δεν επιβεβαιώνουν εκείνο που διέρρευσε ως πληροφορία ότι ο Αιγύπτιος πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, αλλά πιθανότατα από παθολογικά αίτια. Σε κάθε περίπτωση όμως, αύριο όταν θα γίνει και η νεκροψία θα διαλευκανθεί η νέα θλιβερή υπόθεση που έρχεται από το κέντρο της Μόριας.

(Επισκέψεις: 56 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend