Κοινωνία

Νεκρό τρίχρονο παιδί από πυρκαγιά σε κτίριο στον Πειραιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη. Από το κτήριο ανασύρθηκε νεκρό ένα παιδί τριών ετών.

Στο κτίριο αυτό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έμενε ομάδα Ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι Ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Αυτήν την ώρα ο κεντρικός δρόμος που καταλήγει στον Πειραιά είναι κλειστός, διότι υπάρχει φόβος κατάρρευσης του συγκεκριμένου κτιρίου. Το κτίριο είχε κριθεί ακατάλληλο εξαιτίας των σεισμών.

Κλιμάκιο της ΔΕΗ βρίσκεται στο σημείο για να αποκαταστήσει τη βλάβη, καθώς εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει κοπεί καλώδιο ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά εντός του κτιρίου βρίσκονταν 20 με 30 Ρομά, οι οποίοι κατάφεραν και βγήκαν έξω μόνοι τους.

(Επισκέψεις: 228 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend