Ικανοποιημένος από την πορεία του πολέμου στη Μέση Ανατολή και τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία που έχουμε, 48 ηγέτες έχουν εξαφανιστεί με μία μόνο επίθεση. Και η κατάσταση εξελίσσεται ραγδαία» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο Fox News.
Σε άλλη συνέντευξή του στο CNBC, δήλωσε ότι η επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν «προχωράει νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα». «Κάνουμε τη δουλειά μας όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Και όλα είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα» είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, ο έτερος μακελάρης Νετανιάχου εκτόξευσε απειλές μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα χτυπηθούν χιλιάδες στόχοι του Ιράν «για να απελευθερωθεί ο γενναίος λαός του».
«Τις επόμενες ημέρες θα χτυπήσουμε χιλιάδες στόχους του τρομοκρατικού καθεστώτος. Θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να απελευθερωθεί ο γενναίος λαός του Ιράν από τις αλυσίδες της τυραννίας. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί», είπε συγκεκριμένα.
Απευθυνόμενος στον ιρανικό λαό είπε: “Αυτή είναι μια ευκαιρία που έρχεται μόνο μια φορά. Μην τα παρατάτε γιατί η στιγμή σας θα έρθει σύντομα. Η στιγμή που πρέπει να βγείτε στους δρόμους κατά εκατομμύρια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, να ανατρέψετε το καθεστώς της τρομοκρατίας που έχει πικράνει τις ζωές σας.”