Ν.Μπογιόπουλος: Τα συμφέροντα πίσω από την έντονη κινητικότητα για το ελληνικό ζήτημα

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 17 Μαρτίου 2015

Γεωπολιτικά συμφέροντα βλέπει ο Νίκος Μπογιόπουλος πίσω από την έντονη κινητικότητα για την Ελλάδα με τους Αμερικάνους να στέλνουν μηνύματα , τη Γερμανία να καλεί Τσίπρα στο Βερολίνο και τον πρωθυπουργό να συναντάται ένα μήνα νωρίτερα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το ερώτημα είναι ποια είναι η θέση η δικής μας είπε ο δημοσιογράφος και ποια είναι η καθημερινότητα ων Ελλήνων πολιτών.

Διαφήμιση

2 Σχόλια - "Ν.Μπογιόπουλος: Τα συμφέροντα πίσω από την έντονη κινητικότητα για το ελληνικό ζήτημα"

  1. Ο/Η Stathis λέει:

    Νίκο καλημέρα….
    Σε παρακολουθώ ανελλιπώς, και το μόνο που έχω να σου πω, είναι πως εκτιμώ βαθύτατα, τις γνώσεις , το ύφος σου το καθαρό και όχι αυτό το ξύλινο, να μεταδίδεις όλα αυτά που βγαίνουν από το γεμάτο με ”πλούτο” μυαλό σου.
    Δεν αυτοαποκαλουμε ”αριστερός”, διότι έχει ξεφτίσει αυτή η έννοια , άπλα αγωνίζομαι στην ζωή μου να γίνομαι καθημερινά όσο γίνεται Κομμουνιστής ,πράγμα δύσκολο βέβαια, αλλά είσαι αυτός που με βοηθάει και με εμπνέει, με την σκέψη του μυαλού σου, τις γνώσεις σου, την αγωνιστηκοτητα σου. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο…και για πολλούς άλλους ……. από το κόμμα.

  2. Ο/Η ΜΑΡΙΑ λέει:

    Νίκο ο λόγος σου (είτε γραπτός είτε προφορικός) είναι πολύ κατανοητός &κατατοπιστικός μακάρι να σε άκουγαν πολλοί για να καταλάβουν τι έκαναν & τι κάνουν οι σημερινοί κυβερνώντες. Σε ένα πράγμα σε ζηλεύω πολύ. Είναι ο πλούτος της γνώσης που έχεις. Αλήθεια πόσες ώρες την ημέρα διάβαζες & διαβάζεις άρθρα με αριθμητικά στοιχεία, χρονολογίες, ονόματα κ.λ.π. Νάσαι πάντα γερός – δυνατός & να σε ακούω & διαβάζω για πολλά-πολλά χρόνια. Μαρία – Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email