Πολιτική

Μπάμπης εναντίον Μπάμπη για το «ξεβράκωμα» «μπαχαλάκηδων» από την αστυνομία

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου διαμαρτύρεται με... μανιφέστο γιατί διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του - Ας ξαναδούμε το βίντεο

«Πρέπει οι αστυνομικοί “να ξεβρακώνουν τους μπαχαλάκηδες”», αναρωτιέται ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο βουλευτής της ΝΔ, σε ανάρτηση του. Κάνει λόγο για «κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων που “κόβουν και ράβουν” λέξεις και ατάκες από δημόσιες κουβέντες με σκοπό τη διαστρέβλωση και την βρώμικη επίθεση εναντίον της προσωπικότητας των πολιτικών αντιπάλων τους».

Και συνεχίζει το… μανιφέστο του ο βουλευτής: «Στο στόχαστρο της καθαρά φασιστο-γκεμπελικής μεθόδου βρίσκονται συστηματικά όσοι πιστεύουν ότι η προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων δεν είναι ιδιοκτησία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου». Γράφει κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τα οποία μπορείτε να δείτε (εδώ) στην ανάρτηση του. 

Γιατί τα γράφει όλα αυτά ο κύριος βουλευτής; Διότι διαμαρτύρεται που πήρε δημοσιότητα κάτι που είπε, αλλά λέει ότι δεν το είπε! Ας δούμε το βίντεο (ξανά) – δεν φαίνεται να έχει κάποιο «κόψε- ράψε», κύριε Μπάμπη – και κρίνετε το… μανιφέστο του βουλευτή της ΝΔ. 

(Επισκέψεις: 2.243 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend