Πολιτική

MAT- «κουκουλοφόροι»: Μια παλιά ιστορία… αγάπης!

Η ιστορία είναι παλιά και επαναλαμβάνεται διαρκώς. Η σχέση της αστυνομίας με τους «κουκουλοφόρους» είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Μόνο που τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δίνεται η δυνατότητα να αποδειχθεί και με φωτογραφίες και βίντεο αυτό που όλοι (σχεδόν) γνώριζαν. Οτι, δηλαδή, το «παιχνίδι» αστυνομίας- κουκουλοφόρων είναι στημμένο. Ιδού λοιπόν μερικές από τις αποδείξεις!

Από τη χθεσινή μέρα (Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014)

Ομάδα ασφαλιστών κουκουλοφόρων υπό τα βλέμματα (και την προστασία) των ΜΑΤ συγκεντρώνεται στη γωνία Πατησίων και Στουρνάρη. Σε λίγο οι «κουκουλοφόροι» θα μετακινηθούν (ανενόχλητοι φυσικά) προς την Πλατεία Εξαρχείων για να αναλάβουν…δράση!

Βίντεο από 105.5 Στο Κόκκινο 

Υπό τη συνοδεία των ΜΑΤ, οι «κουκουλοφόροι» προωθούνται στα σημεία των.. «συγκρούσεων»

Βίντεο από το enikos.gr

Από το παρελθόν 

  • Από τα «επεισόδια» στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου του 2010, όπου «κουκουλοφόροι» ασφαλίτες αφού παίζουν το ρόλο τους ως «αναρχικοί» στη συνέχεια προβαίνουν και σε συλλήψεις διαδηλωτών!

 

  • Στις 29 Ιουνίου του 2011,από τη δράση των κουκουλοφόρων ασφαλιτών στην Πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου. Εδώ, τα «παλληκάρια» αφού έκαναν τη δουλιά τους, προχώρησαν και σε συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και του Σήφη Καυκαλά. Στο αποκορύφωμα, οι ευσυνείδητοι «κουκουλοφόροι» της Ασφάλειας, φυγαδεύονται από τα ΜΑΤ στο κτίριο της Βουλής!

Βίντεο από το δελτίο του Alter

 

(Επισκέψεις: 86 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend