Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Λέγεται Σιμόπουλος, είναι βουλευτής του Μητσοτάκη

«Η δράση αυτή της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς»!!! - Διαβάστε τι δήλωσε για την δράση των ναζί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο βουλευτής της ΝΔ

Ο τύπος αυτός λέγεται Σιμόπουλος. Πρόκειται περί τεραστίου πολιτικού ανδρός. Είναι τέτοιος και τόσο τεράστιος πολιτικός άνδρας που την ημέρα..

Ο τύπος αυτός λέγεται Σιμόπουλος. Πρόκειται περί τεραστίου πολιτικού ανδρός. Είναι τέτοιος και τόσο τεράστιος πολιτικός άνδρας που την ημέρα του θανάτου του Μανόλη Γλέζου βρήκε το ανάστημα – αυτός ο πολιτικός γίγαντας – για να δηλώσει ότι ο Γλέζος ήταν «στην λάθος πλευρά της ιστορίας»…

Ο τύπος αυτός δεν είναι, φυσικά, χρυσαυγίτης. Είναι νεοδημοκράτης. Είναι και βουλευτής. Θεσσαλονίκης. Ως τέτοιος και με αφορμή τα γεγονότα στη Σταυρούπολη, εξέδωσε ανακοίνωση. Και την ώρα που τα σκατά του φασισμού έχουν υπερχειλίσει, την ώρα που οι χιτλερικοί χαιρετούν ναζιστικά μέσα από το σχολείο, την ώρα που τα ναζιστικά μαχαίρια, τα στιλέτα, οι σιδηρογροθιές κυκλοφορούν ελεύθερα, αυτός τι βρήκε να δηλώσει; 

Βρήκε ευκαιρία να στήσει νεοδικομματικό καυγαδάκι με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας… καταλήψεις και ισχυριζόμενος ότι οι φασίστες είναι φασίστες διότι αυτό το προκαλεί  η δράση της αριστεράς!!!

Αυτός ο τύπος που λέγεται Σιμόπουλος, την ώρα που τα ναζί έχουν ξαναβγεί στους δρόμους, την ώρα που τα ναζί επιχειρούν την μετατροπή σχολιών σε σφηκοφωλιές, αφού πρώτα λέει ψέματα περί καταλήψεων (καμιά κατάληψη δεν υπήρχε στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης) κατόπιν προσπερνά ακόμα και τον χυδαίο “ισαποστακισμό” , ξεπερνά ακόμα και την πολιτικά γλοιώδικη προπαγάνδιση της θεωρίας “των δυο άκρων” για να καταλήξει στο συμπέρασμά του: 

“Η δράση αυτή της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς”!!!

Απολαύστε το εκλεκτό στέλεχος και βουλευτή της ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη: 

 Οι καταλήψεις των σχολείων έχουν γίνει συχνό φαινόμενο με αιτήματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, αλλά και με διάφορα άλλα κοινωνικά ζητήματα. Ποιος ευνοείται σίγουρα από αυτήν την κατάσταση;

Φυσικά, σε καμία περίπτωση οι μαθητές και οι οικογένειες τους που κατά κανόνα δεν ανήκουν σε υψηλές εισοδηματικά τάξεις. Οι υπόλοιπες στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. Ποιοι κρύβονται κατά κανόνα πίσω από τις καταλήψεις; Αριστερές και ακροαριστερές ομάδες ή συλλογικότητες. Κινούνται παράνομα; Προφανώς. Η πολιτεία φοβάται να εφαρμόσει τους νόμους; Ναι, αρκετές φορές.

Η δράση αυτή της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς. Αυτό ζούμε αυτές τις μέρες στη Σταυρούπολη με κάποια κακοποιά, σύμφωνα και με τις έρευνες της αστυνομίας, στοιχεία που ενδεδυμένα με ιδεολογικό μανδύα κατέλαβαν το σχολείο.

Η αριστερά και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αλλά κάνουν ό,τι μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα, φροντίζοντας να συγκεντρωθούν έξω από το σχολείο διαμαρτυρόμενοι συνδικαλιστές και συνταξιούχοι. Ηθελημένα ξεχνούν ότι η Χρυσή Αυγή μπήκε στη φυλακή με κυβέρνηση ΝΔ και καταδικάστηκε πάλι με κυβέρνηση ΝΔ. Δεν θέλουν επίσης στο ΣΥΡΙΖΑ να θυμούνται την κοινοβουλευτική ανοχή που της έδειξαν στο παρελθόν.

Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρχει στις καταλήψεις σχολείων, από όπου και αν προέρχονται. Αν το φαινόμενο δεν κτυπηθεί στη ρίζα του στο τέλος θα καταλήξουμε στα γυμνάσιά μας να έχουμε φαινόμενα βίας αντίστοιχα με των πανεπιστημίων που οδήγησαν στη θέσπιση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ως εδώ, λοιπόν, με την άτυπη ασυλία όσων παρανομούν ακόμη και όταν διαθέτουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Ας σταματήσουμε τα εύκολα και ανέξοδα respects σε μη νόμιμες ενέργειες ακόμη και από κοινοβουλευτικά κόμματα. Απαιτείται άμεση εκκένωση των καταλήψεων ανεξάρτητα από το ποιο, υποκριτικά συνήθως, ιδεολογικό πρόσημο βάζουν στις ενέργειές τους κάθε φορά οι καταληψίες”.

Σχετικά θέματα

Απόψεις