Πολιτική

ΚΝΕ: «Και με μπόρα και με βροχή, έξω οι Αμερικανοί»

Μπορεί οι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα παραστάσεις διαμαρτυρίας της ΚΝΕ στην αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα και το αμερικάνικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη να αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της άσχημης κατάστασης που διαμορφώθηκε με τους πλημμυρισμένους δρόμους, ωστόσο τα μέλη της ΚΝΕ εξασφάλισαν ότι το μήνυμα ενάντια στην επικίνδυνη ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις που υπεγράφη σήμερα στην Ουάσιγκτον στάλθηκε.

Με αποφασιστικότητα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, βρέθηκαν έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία και με τα πανό και τα συνθήματά τους έστειλαν μήνυμα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Τα μέλη της ΚΝΕ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Οι ιμπεριαλιστές σφάζουν τους λαούς καμία συμφωνία με τους ΝΑΤΟικούς» και «Και με μπόρα και με βροχή, έξω οι Αμερικανοί».

«Συνεχίζουμε την πολύμορφη δράση μας στους χώρους που ζει, μορφώνεται και εργάζεται η νέα γενιά για την ακύρωση της Συμφωνίας, την απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΕΕ», σημειώνει στο σχετικό ενημερωτικό του σημείωμα το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΠΗΓΗ:902.gr

(Επισκέψεις: 339 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend