Πολιτισμός

Κεν Λόουτς: H Ευρωπαϊκή Ενωση και οι μεγάλες εταιρίες είναι τρομεροί εχθροί!

Ο διάσημος  Βρετανός σκηνοθέτης, Κέν Λόουτς, γνωστός για τις προοδευτικές του ιδέες και τη μαχητικότητα, που χαρακτηρίζει και τις ταινίες του, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν απτόητες τον πολύμηνο αγώνα τους. Το μήνυμα του Κεν Λόουτς έχει ως εξής: 
 
Αγαπητές φίλες,
Έμαθα από φίλους στην Αγγλία για την υπόθεσή σας. Τι ιστορία! Μας εμπνέει η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας να αγωνιστείτε για τις δουλειές σας με αξιοπρεπείς μισθούς.  Έχουμε κι εδώ πολλές υποθέσεις σαν τη δική σας, είμαι βέβαιος πως το γνωρίζετε. Η συνεχής πίεση για ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών μας  καταστρέφει τις υπηρεσίες και φέρνει φτώχεια και ανασφάλεια στους εργαζόμενους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι μεγάλες εταιρίες, που υποστηρίζονται από τους πολιτικούς, είναι τρομεροί εχθροί. Όμως, είστε κι εσείς τρομερές!
Έχουμε ανάγκη να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όπως το λέτε. Ο Πωλ Λάβερτι, που γράφει τα σενάρια των ταινιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της ταινίας «Ψωμί και Τριαντάφυλλα», θα βρεθεί στην Αθήνα στα τέλη του Οκτώβρη για μερικές μέρες (25-27 Οκτωβρίου). Έχει φορτωμένο πρόγραμμα στο εκεί φεστιβάλ, αλλά ελπίζει να μπορέσει να συναντηθεί μαζί σας τότε.
Στο μεταξύ, όλοι μας εδώ σας στέλνουμε χαιρετισμούς, αλληλεγγύη και τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια.
Ειλικρινά δικός σας
Κεν Λόουτς.  
 
 
 
 
(Visited 4 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend