Κοινωνία

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας, πραγματοποιούν εργαζόμενοι και μέλη δεκάδων σωματείων του ΠΑΜΕ, από τις 6.30 το πρωί, με αφορμή την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση, που όπως τονίζουν θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.

Ήδη, προς το υπουργείο Εργασίας κατευθύνονται συνεχώς μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ για τις 12:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να δοθεί συνέντευξη Τύπου μέσα στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο της υπουργού Ε. Αχτσιόγλου.

Οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους του Υπουργείου να εισέλθουν στο κτίριο, ενώ στην πρόσοψη του υπουργείου στην οδό Σταδίου, ανάρτησαν γιγαντοπανό που αναγράφει: «Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ, αυξήσεις στους μισθούς, κάτω τα χέρια από το απεργιακό δικαίωμα, απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων».

 

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ τονίζει: «Tην ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με επικοινωνιακές φιέστες προσπαθεί να κρύψει τα νέα μέτρα που θα φέρει άμεσα τις επόμενες μέρες και περιλαμβάνονται στο «πακέτο» της “δίκαιης ανάπτυξης”, της 3ης “αξιολόγησης” αλλά και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων να αντιτάξουν τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού, να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση. 

Όλες και όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα».

(Επισκέψεις: 17 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend