Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα εσωκομματικά επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την χθεσινή πανελλαδική σύσκεψη των «6+6» και τις διεργασίες με θέμα τη αποχώρηση, αλλά και όσα ακολούθησαν με τον… διάλογο περί «βούρκου», ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα, μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5» υποστήριξε: Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας των «6 + 6», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα, ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα, ισχυρίστηκε ότι «σέβεται το κόμμα πάρα πολύ», συμπληρώνοντας: «Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα”, σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου».