Κοινωνία

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στα κεντρικά της Alpha Bank, υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων

Κινητοποίηση νωρίς το μεσημέρι έξω από τα κεντρικά της Alpha Bank στην οδό Σταδίου στην Αθήνα πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενάντια σε νέο πλειστηριασμό λαϊκής περιουσίας επαγγελματία οφειλέτη.

Μετά την παρέμβαση του ΠΑΜΕ και της ΟΒΣΑ που συμμετείχε στην κινητοποίηση, η τράπεζα έκανε ένα βήμα πίσω και κάλεσε την οικογένεια σε συνάντηση για να εξεταστεί η υπόθεση.  Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της κινητοποίησης, στην είσοδο της τράπεζας παρέμεναν παρατεταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γεγονός που κατήγγειλαν οι διαδηλωτές.

Η κινητοποίηση έγινε στην Alpha Bank η οποία κινούσε τον πλειστηριασμό. Νωρίτερα έγινε συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου 43. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είναι το σύνθημα που κυριάρχησε στην κινητοποίηση.

«Σήμερα για μια ακόμη φορά η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους Πλειστηριασμούς βρέθηκε μαζί με φορείς των επαγγελματοβιοτεχνών σε συμβολαιογραφείο (Σταδίου 43) όπου τα κοράκια έβγαζαν στο σφυρί το σπίτι ενός φτωχού ανθρώπου από το Καματερό.Καταγγέλλουμε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση για την απαράδεκτη κατάσταση που έστησε απέξω δεκάδες ροπαλοφόρους των ΜΑΤ. Είχαν ζώσει όλο το τετράγωνο έτοιμοι να επιτεθούν στον κόσμο που διαδήλωνε. Το ίδιο κάνουν και έξω από την τράπεζα ALPHABANK η οποία χρησιμοποιεί εκβιαστικούς τρόπους απέναντι σε φτωχούς ανθρώπους (την έχουν ζώσει στην κυριολεξία με τις δυνάμεις καταστολής) όπου η επιτροπή του ΠΑΜΕ με τους φορείς διαδηλώνει. Με τα ΜΑΤ κάνουνε τις πλάτες για να αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη. Απαιτούμε εδώ και τώρα η κυβέρνηση να παρέμβει για να σωθεί το σπίτι του φτωχού ανθρώπου από τα κοράκια.Συνεχίζουμε τον αγώνα. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». 

(Επισκέψεις: 277 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend