Διήμερες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Καισαριανής από το Σάββατο 3 Μαΐου για την συμπλήρωση 81 χρόνων από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή.
Το Σάββατο 3 Μαΐου στις 6 το απόγευμα διοργανώνει από κοινού με τον Δήμο Χαϊδαρίου εναρκτήρια εκδήλωση στο «Μπλοκ 15».
Την ίδια μέρα, στις 5 το απόγευμα διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Σουκατζίδεια 2025» με αγώνα δρόμου που θα ξεκινήσει πίσω από το Μουσείο της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και Τουρνουά 3 on 3 (γήπεδο μπάσκετ).
Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου διοργανώνει αντιπολεμική συναυλία «Ενα τραγούδι για τους 200», στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής με τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Βιολέτα Ικαρη και Κώστα Τριανταφυλλίδη.
Την Κυριακή 4 Μαΐου, συνδιοργανώνει με το Δήμο Χαϊδαρίου, τον Εργατικό αγώνα Δρόμου Χαϊδάρι – Καισαριανή με εκκίνηση στις 7.30 το πρωί, από το στρατόπεδο συγκέντρωσης «Μπλοκ 15» και κατάληξη στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, στην Καισαριανή.
Στις 9 το πρωί, διοργανώνει πικετοφορία από το παλιό Δημαρχείο προς το «θυσιαστήριο της Λευτεριάς» φέροντας τις πικέτες με τα ονόματα των 200 εκτελεσμένων.
Στις 11 το πρωί, θα γίνει εκδήλωση τιμής στο Σκοπευτήριο Καισαριανής με άναμμα βωμού, χαιρετισμό από το παράρτημα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Καισαριανής, ομιλία του Δημάρχου Ηλία Σταμέλου, κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο νεκρών.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, από την 1η έως τις 4 Μαΐου το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και το «θυσιαστήριο της Λευτεριάς» θα είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί.
