Πολιτική

Οι ταγματΑΛΗΤΕΣ της Χρυσής Αυγής και η Μάγδα Φύσσα

«Υπό την ανοχή και την απάθεια της αστυνομίας η οικογένεια του Παύλου Φύσσα προπηλακίστηκε, κατά την προσέλευσή της στο Εφετείο, από χρυσαυγίτες που αυτή τη φορά ήταν παρατεταγμένοι και στις δύο εισόδους», αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμα της η ιστοσελίδα (efsyn.gr) της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Όπως σημειώνεται «το περιστατικό συνέβη όταν η Μάγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε προς τον αστυνομικό διευθυντή («γιατί τους έχετε παρατεταγμένους, είναι ανάγκη να περνάμε από μπροστά τους;»).

Ακολούθησαν χυδαίες ύβρεις των χρυσαυγιτών προς τη Μάγδα Φύσσα, ενώ ο αδερφός της κατήγγειλε το περιστατικό στους δημοσιογράφους. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και εντός της δικαστικής αίθουσας, όπου το κοινό της Χ.Α. έκανε συχνά αισθητή την παρουσία του με απαξιωτικά σχόλια, χειρονομίες, ακόμη και επιφωνήματα».

Είναι οι ίδιοι ναζί που συμπεριφέρονται συχνά με τέτοιο τρόπο στη μάνα του Παύλου Φύσσα. Τον Φεβρουάριο από ομάδα των ναζί, κατά τη διάρκεια της δίκης,  είναι που ακούστηκε εκείνο το  «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;». 

Τότε είχαμε σημειώσει το εξής: 

Μόνο οι ναζί θα έκαναν κάτι τέτοια, δηλαδή οι ταγματΑΛΗΤΕΣ της Χρυσής Αυγής. Και σε αυτό επιμένουμε. 

Στη Μάγδα Φύσσα, τη μάνα του Παύλου, δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε το σεβασμό, την εκτίμηση και το θαυμασμό μας, για την περήφανη και αγωνιστική στάση της απέναντι στους ναζί, που δολοφόνησαν το παιδί της. 

(Επισκέψεις: 68 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend