Κοινωνία Πολιτική

Η στοχοποίηση του Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων δεν θα περάσει!

του Γιώργου Λεχουρίτη

του Γιώργου Λεχουρίτη

Η στοχοποίηση του Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων δεν θα περάσει!

Υποστηρίζουμε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο!

Συμφωνούμε με τον Οκτάβιο Πάζ που αναφέρει:

«Ξέρετε είναι πολύ εύκολο να πέσεις στο ποτάμι και, χωρίς να κάνεις τίποτε, να αφεθείς να παρασυρθείς από το ρεύμα! Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς. Γι’ αυτό τιμώ τους αντιφρονούντες όπου και αν βρίσκονται. Αυτός που λέει “όχι” είναι ένας αντιφρονών! Σε μια κοινωνία που βολεύεται να συμφωνεί, αυτός που διαφωνεί φωτίζει με διαφορετικότητα την πληκτική ομοιομορφία!».

Για την Ένωση Αποστράτων ισχύουν αυτά που έχει τονίσει μεγάλος συνθέτης και αγωνιστής Μίκης Θεοδωράκης μας:

«Τελικά νομίζω πως ο άνθρωπος αντλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ηδονή από το χάος. Ο βιαστής, ο δολοφόνος και ο σφαγέας, αισθάνονται μεγαλύτερη ηδονή στο χάος. Είναι πιο κοντά στα ένστικτα. Οι άνθρωποι που σκοτώνουν και βασανίζουν, ηδονίζονται. Μεταμορφώνεται ο άνθρωπος, όταν εγκαταλείπεται στα ένστικτα του. Η πνευματική χαρά, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, προσπάθεια. Θέλει μόρφωση».

Και θα συμφωνήσω επίσης, με τον Ηλία Μιχαλαρέα, που εστιάζει την προσοχή μας στα εξής:

«Αυτό που δεν πρέπει να μας διαφεύγει, είναι ότι πριν από σημαντικές πολιτικές επιλογές για Εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά ζητήματα, που έχουν σαν σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, το βαθύ κράτος εντείνει τις τεχνικές της διαπόμπευσης των προοδευτικών ιδεών, της στοχοποίησης προοδευτικών πολιτικών, νέων ανθρώπων, εκπροσώπων του κομμουνιστικού κινήματος και της αριστεράς γενικότερα. Εντείνει τις τεχνικές του διχασμού και της πόλωσης. Στοχεύει στο στιγματισμό και το διχασμό της κοινωνίας, τοποθετώντας τους ανθρώπους σε κοινωνικά αποδεκτούς και κοινωνικά μη αποδεκτούς».

Αυτή η «λογική» δεν μπορεί και ούτε πρέπει να περάσει!

Σε αυτή τη «λογική» άσκησε κριτική ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος και είμαστε μαζί του!

Τιμούμε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο που αντιστέκεται και φωτίζει με διαφορετικότητα την πληκτική ομοιομορφία! Το «Μονοπάτι προς το Μέλλον» και η αντίθεσή μας προς το χάος που κυριαρχεί στην εποχή μας, είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια για την αποκάλυψη της ρίζας του κακού.

Η αλήθεια θα νικήσει!

(Επισκέψεις: 1.237 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend