Κοινωνία Πολιτική

«Η μαφιόζικη ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ εμπόδισε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας όπως και το Συνέδριο στην Καλαμάτα»

«Για άλλη μια φορά η μαφιόζικη ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ, όπως εμπόδισε και το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, εμπόδισε να πραγματοποιηθεί και η Ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία εμείς καλούσαμε όλες αυτές τις μέρες για να δούμε αν θα μπορέσει να γίνει ένα Συνέδριο στο οποίο θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι και όχι η εργοδοσία», σημείωσε μεταξύ άλλων η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ, της ΕΓ του ΠΑΜΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μάρτη στον «Real Fm» και στον Ν. Μπογιόπουλο.

Η Γ. Ταβουλάρη επισήμανε ότι σήμερα προκλητικά ο εργοδότης Καραγεωργόπουλος «ήρθε και κάθισε στη θέση του, ενώ πριν λίγες μέρες παρίστανε την Ιφιγένεια του συνδικαλιστικού κινήματος με τη δήθεν παραίτησή του» και πρόσθεσε ότι η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ τον στήριξε.

Κατήγγειλε το γεγονός ότι «τόλμησαν οι εργατοπατέρες να σηκώσουν χέρι και να αποκαλέσουν τραμπούκο τον εκλεγμένο εκπρόσωπο των συνταξιουχικών οργανώσεων», προσθέτοντας ότι «οι τραμπουκισμοί προέρχονται από αυτούς που έβαλαν security και μπράβους στο Συνέδριο, που σφράγιζαν πόρτες, που στην ΟΙΥΕ φέρανε ανθρώπους με πιστόλι».

Η Γ. Ταβουλάρη τόνισε ότι η ουσία είναι ποια κατεύθυνση έχουν τα Συνδικάτα και τι εξυπηρετούν. Και «ο σάπιος μαφιόζικος μηχανισμός που ηγείται τώρα στη ΓΣΕΕ έχει αυτές τις πρακτικές, γιατί τους βοηθούν να διατηρούν ένα συσχετισμό που πραγματικά στραγγαλίζει το εργατικό κίνημα, τους αγώνες, τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, τον προσανατολισμό να παλέψουν με βάση τις ανάγκες τους».

Πηγή: 902.gr

 

(Επισκέψεις: 1.162 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend