Αθλητισμός

Οταν οι πολυεθνικές «αγάπησαν» τον …αθλητισμό

Η είδηση:  ¨ Το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αποφάσισε τη συγχώνευση της Ομοσπονδίας Χαντ μπολ, με την αντίστοιχη του Ράγκμπι¨.

 Αυτή η απόφαση, δεν ήρθε από το πουθενά, αθώες πολιτικές αποφάσεις δεν υπάρχουν, όλες έχουν κάποιο στόχο.

 Tο 2011,  αν θυμάμαι καλά, ο κ. Γερουλάνος, τότε Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, μας ¨φόρτωσε¨ έναν νέο Γ. Γ.  Αθλητισμού  από το πουθενά, και το όνομα αυτού, Μπιταχτζής.

( Το τι άχρηστος κόσμος, έχει περάσει από αυτή τη θέση, δεν λέγετε, και παρακαλώ μη μου πείτε, ότι, υπήρξαν και  εξαιρέσεις που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι….τότε γιατί πήγαν;)

O κύριος,  λοιπόν,  Μπιταχτζής  είχε συγκεκριμένες εντολές. Nα κατηγοριοποιήσει τα Ολυμπιακά Αθλήματα,  ενώ ο αθλητισμός είναι ένας, και να πετσοκόψει τις αθλητικές επιχορηγήσεις προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες.

Και οι δύο στόχοι πραγματοποιήθηκαν.

Tα χρήματα προς τις Ομοσπονδίες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί, ενώ δειλά- δειλά ξεκίνησαν οι συγχωνεύσεις, συγγενών αθλημάτων. Για να δουν κατά αρχή τις αντιδράσεις.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε,  ότι, όλα τα αθλήματα δεν ¨πουλάνε¨,  άρα κάποια πρέπει να εξαφανιστούν, και να άντικατασταθούν από άλλα που μπορούν και κερδίζουν το ¨ψωμί τους¨….

Όλοι ζήσαμε τα γεγονότα, με το άθλημα της ΠΑΛΗΣ.

Οι Πολυεθνικές οι οποίες κάνουν κουμάντο στη ΔΟΕ και στις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων έχουν δώσει σαφείς οδηγίες, ¨απαλλαγείται από αθλήματα που δεν πουλάνε ¨.

 Καθαρές κουβέντες. Ένας είναι ο στόχος στον Αθλητισμό το κέρδος.

Για αυτό, σκάω από τα γέλια, όταν ακούω, ότι πιάσανε αθλητές με απαγορευμένα σκευάσματα.

Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.   

(Visited 2 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend