Το βράδυ της 1ης Απριλίου, ο 39χρονος μαχαίρωσε την Κυριακή, πρώην σύντροφο του, έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η 28χρονη είχε ζητήσει την ασφαλή μεταφορά της με περιπολικό από το τμήμα στο σπίτι της κι έλαβε την απάντηση από τους αστυνομικούς βάρδιας πως δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό κι έπειτα ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ο πατέρας της Κυριακής, εξοργισμένος με την επιμονή του γυναικοκτόνου στους ισχυρισμούς ότι δεν θυμάται να δολοφονεί την Κυριακή και ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ανέφερε, σύμφωνα με το Star: «Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελετημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;». «Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πώς γίνεται αυτό;».

Αναμένεται το πόρισμα τριών ειδικών συμβούλων κι ενός διορισμένου ψυχιάτρου μετά από συνεδρίαση με τον θύτη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, για την εκτίμηση της ψυχολογικής κατάστασης του δράστη.