Κοινωνία

«Για την υποτιθέμενη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣΕΕ που ποτέ δεν έγινε!»

Ένταση στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ «μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει, εργοδότης που συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα στις επιχειρήσεις: Fortuna gaming, φορτούνα εκπαιδευτική ΙΚΕ, Goodmorning, Lokats investments LTD».

Στην ανακοίνωση, υπό τον τίτλο «Για την υποτιθέμενη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ που ποτέ δεν έγινε!», σημειώνεται:  

«Δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο! Δεν έγινε συνεδρίαση! Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της Διοίκησης! Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση! Η συνδικαλιστική μαφία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις! Να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτίριο! Δεν τους ανήκει! Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!»

 

(Επισκέψεις: 1.225 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend