Απόψεις

Ποιός πληρώνει για τα γήπεδα των ΠΑΕ;

Άνοιξε ο δρόμος για το Γήπεδο της ΑΕΚ. Το Συμβούλιο της Επικρατείας, ομόφωνα παρακαλώ, έκανε το θαύμα του, απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου και των κατοίκων, κατά της κατασκευής του Γηπέδου.

Αυτό πάει να πει, ότι η (ΠΑΕ) Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία ΑΕΚ, έχει το δικαίωμα κατασκευής Γηπέδου σε έκταση 29.121 τ.μ. ιδιοκτησίας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Δηλαδή, με απλά λόγια, το ερασιτεχνικό Δ.Σ της ΑΕΚ, έχασε μοναδική ευκαιρία, σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια, κατασκευής ενός πολύμορφου Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου, που θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες των Αθλημάτων που καλλιεργεί ο μεγάλος αυτός ιστορικός Σύλλογος, και με πολιτιστικές δραστηριότητες.

Μια τέτοια λύση θα εξυπηρετούσε χιλιάδες παιδιά σε καθημερινή βάση με πολλαπλά κέρδη για την ΑΕΚ και το Δήμο. Ενώ σήμερα, τι προοπτικές υπάρχουν;

Να κατασκευαστεί ένα Γήπεδο, το οποίο αυστηρά θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μίας επιχείρησης, τα κέρδη της οποίας θα καρπούται ο ιδιοκτήτης της, έναντι κάποιου ενοικίου, ίσως, προς την ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σοβαρό, ότι στον προϋπολογισμό της περιφέρειας, εμφανίζονται 30 εκατομ. για τα Γήπεδα ΑΕΚ (20) και Παναθηναϊκού (8) δηλαδή, τα 6 εκατομ. Έλληνες (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ), που βρισκόμαστε στα όρια της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, καλούμαστε να πληρώσουμε τα Γήπεδα των ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ. Και όλα αυτά με ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κυβέρνηση, δηλαδή αν η Κυβέρνηση ήταν ΔΕΞΙΑ θα μας έβαζαν και στο γιαπί για δουλειά;

(Επισκέψεις: 151 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend