Πολιτική

Γεωργιάδης: Νέες απειλές για απολύσεις με αφορμή τον εμβολιασμό

Νέες απειλές εκτόξευσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης προαναγγέλοντας απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα. Ο υπουργός που στο πρόσφατο παρελθόν έδινε και νομικές συμβουλές στους εργοδότες πως θα κάνουν απολύσεις,  επιβεβαιώσε ξανά ότι η στρατηγική της κυβέρνησης έχει μετατρέψει το σημαντικό επιστημονικό όπλο κατά του ιού σε «εργαλείο» προώθησης αντεργατικών πολιτικών. 

Ο Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό κανάλι AΝΤ1, αναφορικά με τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα είπε ότι οι 251 διασωληνώσεις τον Αύγουστο του 2021 σε σύγκριση με τις λιγότερες από 100 τον Αύγουστο του 2020 δείχνουν ότι «πάμε για έναν πολύ δύσκολο χειμώνα» και κατά συνέπεια, όταν από τον Σεπτέμβρη θα αρχίσει να μεγαλώνει ο φόβος για την εξέλιξη της πανδημίας, θα υπάρξουν και απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα.

Με τη νέα τοποθέτηση του Γεωργιάδη η κυβέρνηση ουσιαστικά δίνει αέρα στα πανιά των εργοδοτών για απολύσεις, σε μια προσπάθεια να κρύψει τις εγκληματικές της ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας και στις καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς. 

(Επισκέψεις: 343 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend