Κοινωνία

Γενικό απαγορευτικό απόπλου λόγω ανέμων

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία τόσο στο λιμάνι της Ραφήνας όσο και σε αυτό του Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Απαγορευτικό απόπλου εκδόθηκε από το απόγευμα για το λιμάνι της Ραφήνας εξαιτίας των ισχυρότατων ανέμων και έτσι η εταιρεία Fast Ferries ανακοίνωσε, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το αποψινό δρομολόγιο του Fast Ferries Andros από Ραφήνα προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Ως εκ τούτου, δεν θα εκτελεστεί και το αυριανό δρομολόγιο από Μύκονο προς Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα. Με την προϋπόθεση ότι θα αρθεί το απαγορευτικό, θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο προς τα νησιά των Κυκλάδων αύριο Πέμπτη στις 17:30.

Η εταιρεία Golden Star δεν έχει βγάλει ακόμα δελτίο, αλλά πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί το αυριανό πρωινό δρομολόγιο του Super Ferry. Το πλοίο απέπλευσε σήμερα το απόγευμα στις 16:30 από Άνδρο για Ραφήνα.

Παράλληλα, σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Επίσης, από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το βραδινό δρομολόγιο για Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο Καβάλα, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Κέρκυρα-Λευκίμη και Καβάλα-Πρίνου Θάσου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η τροποποιήσεις των δρομολογίων

(Επισκέψεις: 74 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend