Πολιτική

Φιλοχουντικός (πρώην) υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές

Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, έκανε δεκτή την παραίτηση του μετά τη δημοσιοποίηση αναρτήσεων του.

***

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου στη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Παύλου Μπογιαννίδη, ο υποψήφιος για την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, όπως καταγράφει το topontiki.gr (δείτε στο τέλος την ανάρτηση του Χρ. Γιαννούλη).

 Σημειώνεται ότι από χθες το γύρο του διαδικτύου κάνει καταγγελία μέσω του nikoslioliopoulos.blogspot.com  σύμφωνα την οποία, «πρόκειται για γνωστό ακροδεξιό και οπαδό της χούντας». 

Ο (πρώην πλέον) υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη στον Focus fm Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων : «Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε και κάποια καλά πράγματα που έκαναν και οι χουντικοί…». Αρκούν τα πρώτα λεπτά του ηχητικού για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: 

Η ανάρτηση του Χρήστου Γιαννούλη 

Δημοσιεύουμε την σχετική ανάρτηση του Χρήστου Γιαννούλη μαζί με ένα αφελές ερώτημα: Δεν ξέρουν ποιοι είναι και τι εκπροσωπούν οι υποψήφιοι που έχουν στα ψηφοδέλτια τους; 

 

(Επισκέψεις: 2.851 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend