Κοινωνία

Εύγε στον υπαστυνόμο Μιχ.Λώλη!

Ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και υπηρετεί στο Τμήμα Ρατσιστικών Εγκλημάτων και Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεν κρύβει ότι είναι ομοφυλόφιλος – γιατί να το κρύψει; – και έχει καταγγείλει όχι μόνο με την επαγγελματική του ιδιότητα τα φαινόμενα ομοφοβίας και ρατσισμού.

Είναι ακριβώς η αντιρατσιστική συμπεριφορά του που δεν γίνεται «ανεκτή» από ορισμένους γυμνοσάλιαγκες του φασισμού. Τα φασιστόμουτρα, λοιπόν, έσπευσαν να διακινήσουν μια φωτογραφία στην οποία ο υπαστυνόμος φιλιέται κάτω από την ελληνική σημαία με τον φίλο του. Τα ομοφοβικά σχόλια και κυρίως οι κατάρες και οι οιμωγές διάφορων …ελληναράδων, έδωσαν και πήραν.

Τα λαθροΜΜΕ του μισανθρωπισμού ισχυρίστηκαν ότι ο υπαστυνόμος ήθελε να «προκαλέσει», φιλώντας έναν «μετανάστη» μπροστά στο εθνικό σύμβολο, την ημέρα της εθνικής γιορτής. Υποστήριξαν ότι σήκωσε ο ίδιος την φωτογραφία την 28η Οκτωβρίου για να χλευάσει το εθνικό σύμβολο. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» τα λαθρορεμάλια της φασιστοκαφρίλας, αφού «έπαιξαν» με τη σημαία άρχισαν να θέτουν το ερώτημα αν ένας αστυνομικός – σύμβολο της «φασιστοβαρβατίλας» στον εγκέφαλό τους – «επιτρέπεται» να είναι ομοφυλόφιλος και έκτοτε διακινούν την «λαθροανδρειοσύνη» τους στα κοινωνικά δίκτυα.

O υπαστυνόμος μιλώντας στο Lifo.gr δήλωσε πως η φωτογραφία αποτελεί ιδιωτική του στιγμή. Τραβήχτηκε δυο εβδομάδες πριν από την 28η Οκτωβρίου. Δεν αναρτήθηκε παρά μόνο στο κλειστό προφίλ του στο Instagram. Η φωτογραφία είναι από εκδρομή του υπαστυνόμου με τον Έλληνα φίλο του στο Ναύπλιο και, σύμφωνα με τον ίδιο, προφανώς εστάλη στα συγκεκριμένα μέσα για να χρησιμοποιηθεί σαν υλικό προς αξιοποίηση από υπανθρώπους και λοιπούς που διαπράττουν την ανωμαλία να βαφτίζουν «πατριωτισμό» τον εθνικισμό.

«Είναι ψευδές τόσο το γεγονός ότι ανάρτησα τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να προκαλέσω το εθνικό συναίσθημα, όσο και το ότι ο φίλος μου είναι μετανάστης. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι να ήταν, μπορώ να φιλιέμαι με όποιον θέλω και όπου θέλω» ανέφερε. Ο Λώλης προχώρησε σε νέα ανάρτηση της φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook, με την εξής λεζάντα: «Ίδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα. ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ».

Η απάντηση του Μιχάλη, είναι προφανές:

  • Δεν άρεσε σε αυτούς – όπως τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής- που θαυμάζουν εκείνους τους αστυνομικούς που σέρνουν αιμόφυρτο και ημιθανή τον Ζακ Κωστόπουλο.
  • Δεν άρεσε σε αυτούς – τους χυδαίους λαθρανθρώπους – που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον αστυνομικό που καταγράφηκε σε βίντεο να απειλεί με χυδαίες εκφράσεις την ανήμπορη ηλικιωμένη μετανάστρια στη Μόρια.
  • Δεν άρεσε σε αυτούς που θέλουν τον αστυνομικό, κανονικό «μπάτσο», άγριο και αμείλικτο όργανο ενός κράτους που κυνηγά το διαφορετικό και όποιον αμφισβητεί τα «θέσφατά του».

Απέναντι σε αυτό το φασιστικό συρφετό, τόσο εμείς όσο και ο «Ημεροδρόμος», επιθυμούμε να χαιρετίσουμε και από εδώ την λεβεντιά του Μιχάλη Λώλη και να δηλώσουμε ότι τασσόμαστε στο πλευρό του όσον αφορά την υπεράσπιση – τελικά – του αυτονόητου, απέναντι στον εσμό της «φασιστοαντρίλας».

(Επισκέψεις: 14.450 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend