Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία κατά του κόμματος Βελόπουλου

(Λάβαμε από τον κ.Μπαρδάκη και αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη εξώδικη διαμαρτυρία του):  Η Ελληνική Λύση καρπώνεται παράνομα τον αντικαπνιστικό αγώνα που..

(Λάβαμε από τον κ.Μπαρδάκη και αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη εξώδικη διαμαρτυρία του): 

Η Ελληνική Λύση καρπώνεται παράνομα τον αντικαπνιστικό αγώνα που έδωσα για τα ΑμεΑ στα ΚΕΠΑ

Επειδή δεν υπάρχει πλεόν καμία αμφιβολία ότι το κόμμα της Ελληνικής Λύσης παράνομα καρπώθηκε τον αγώνα που έδωσα για την προστασία των ΑμεΑ από το παθητικό κάπνισμα μέσα στο κτίριο του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), τον Σεπτέμβριο του 2016, απευθύνω εξώδικο προς το κόμμα και τους δέκα βουλευτές του, επιφυλασσόμενος πλέον να υπερασπιστώ δικαστικά τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Ακολουθεί η εξώδικη επιστολή:

(Η επιστολή έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 6184/29.09.2021 από την Ειδική Γραμματεία του Προέδρου της Βουλής).

Με εκτίμηση,

Ειδικη Γραμματεία Προέδρου Βουλής

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ανδρέα Μπαρδάκη, ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, δημιουργό της διαδικτυακής κοινότητας «Συνήγορος των ΑμεΑ»

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ:
Πολιτικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»
[email protected]

 Βιλιάρδος Διονυσίου Βασίλειος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
[email protected][email protected]

Αλεξοπούλου Κωνσταντίνου Αναστασία – Αικατερίνη Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ [email protected][email protected]

Αθανασίου Ευαγγέλου Μαρία Β2′ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
[email protected]

 Βαγενάς Κωνσταντίνου Δημήτριος Β3΄ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
[email protected]

 Ασημακοπούλου Δημητρίου Σοφία – Χάιδω Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
[email protected]

Μυλωνάκης Αντωνίου Αντώνιος Α΄ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
[email protected]

Αβδελάς Κωνσταντίνου Απόστολος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
[email protected]

Χήτας Αχιλλέως Κωνσταντίνος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
[email protected][email protected]

 Βελόπουλος Ιωσήφ Κυριάκος ΛΑΡΙΣΑΣ
[email protected]

Μπούμπας Ιωάννη Κωνσταντίνος
[email protected]

 Κυρίες και κύριοι,
όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στις 31.07.2021 σας απέστειλα ηλεκτρονική επιστολή[1] στα email σας, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Α. Τασούλα και στην Ειδική Γραμματεία του Προέδρου της Βουλής – από την οποία η επιστολή έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου 5366/02.08.2021.
 
 Η επιστολή είχε ως θέμα: «Ζητείται η δημοσίευση της απόδειξης για τον ισχυρισμό του κόμματος ότι χάρη στις δικές του καταγγελίες στα ΚΕΠΑ έπαψε η παραβατική συμπεριφορά καπνίσματος εντός των χώρων εξέτασης των ασθενών».

 Παράλληλα, στις 02.08.2021, σας απεύθυνα δημοσίως σχετικό ερώτημα[2] στην ιστοσελίδα του Vouliwatch, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μεταξύ βουλευτών και πολιτών.  Με την επιστολή και με το ερώτημα στο Vouliwatch σας καλούσα να δημοσιεύσετε τις αποδείξεις που έχετε, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και όπως με ενημερώσετε αμέσως γι’ αυτές, προκειμένου να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε καρπωθεί τον αγώνα που δίνω ως ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, και ως δημιουργός της διαδικτυακής κοινότητας «Συνήγορος των ΑμεΑ»[3] και της ομάδας «STOP ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ»[4].

  Εσείς όμως επιδείξατε προσβλητική αδιαφορία απέναντι στο πρόσωπό μου αφού δεν μου απαντήσατε, παρά το ότι πέρασαν σχεδόν δύο μήνες. Ο λόγος που δεν μου απαντήσατε πλέον είναι φανερός αφού δεν υπάρχει παρά μόνο μία εξήγηση:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ!

  Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εντελώς παράνομα, χωρίς τη συγκατάθεσή μου, αφού δεν υπήρξα ποτέ μέλος του κόμματός σας, και χωρίς να έχετε αποδείξεις, καρπώνεστε, ως δικό σας, τον δικό μου αγώνα, που έδωσα από τον Σεπτέμβριο του 2016 για την προστασία των ΑμεΑ από την έκθεσή τους σε παθητικό κάπνισμα μέσα στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), επί της οδού Πειραιώς 181, όταν κατήγγειλα την παραβίαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας από την υγειονομική επιτροπή που με εξέτασε – αφού στη σελίδα 426 των προγραμματικών θέσεων [5] του κόμματός σας έχετε συμπεριλάβει αυθαίρετα μια παράγραφο που λέει κατά γράμμα τα εξής: «Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χάριν της ανωνυμίας τους τα μέλη των υγειονομικών επιτροπών των ΚΕ.Π.Α. κάπνιζαν στους χώρους εξέτασης των ασθενών! Μετά από συνεχείς καταγγελίες μας σταμάτησε επιτέλους αυτή η παραβατική συμπεριφορά».

  Σας δηλώνω ότι η παραβατική συμπεριφορά του καπνίσματος μέσα στο ΚΕ.Π.Α. σταμάτησε χάρη στην καταγγελία που υπέβαλα τον Σεπτέμβριο του 2016, η οποία προκάλεσε υγειονομικούς ελέγχους (αυτοψίες) από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και τη λήψη μέτρων που έλαβε η Διοίκηση του ΙΚΑ – ενέργειες που αποδεικνύω με τις επιστολές που έλαβα, τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τη Διοίκηση του ΙΚΑ, αφού έχω δημοσιεύσει όλες αυτές τις επιστολές με το άρθρο που είχα αναρτήσει τότε στο προσωπικό μου ιστολόγιο.[6]

 Για τους λόγους αυτούς, λόγω της σοβαρότητας του θέματος που εσείς δημιουργήσατε, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής για την παραπάνω αντισυμβατική και αντίθετη στο Νόμο συμπεριφορά σας, και σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ, όπως, εντός προθεσμίας τριάντα  (30) ημερών, αφότου θα λάβετε την πρόσκλησή μου αυτή, να αποσύρετε τη συγκεκριμένη παράγραφο, ως ανωτέρω, για να μην οδηγηθώ στη δυσάρεστη θέση να ενεργήσω δικαστικά εναντίον σας (πράγμα το οποίο βεβαίως θέλω να αποφύγω) για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μου, που όπως γνωρίζετε οδηγούν ακόμη και στη νόμιμη αξίωση καταβολής αποζημίωσης για προσβολή της προσωπικότητάς μου και για την ηθική βλάβη που μου έχετε προκαλέσει.

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο δηλών, διαμαρτυρόμενος και προσκαλών,

Ανδρέας Μπαρδάκης.


Ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ,
δημιουργός της διαδικτυακής κοινότητας «Συνήγορος των ΑμεΑ».

Το παρόν κοινοποιείται και στους:

–          Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Α. Τασούλα,
[email protected]

 –          Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής
[email protected]


Παρακαλώ την Ειδική Γραμματεία του Προέδρου της Βουλής, όπως μου κοινοποιήσει τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβει η παρούσα επιστολή ως εισερχόμενο έγγραφο.

 –          Νίκο Αντωνιάδη, νομικός.
[email protected]

[1] https://drive.google.com/file/d/1sp3cm5u1zFEIH6ffE17nEOOd7TFzf0-e/view?usp=sharing

[2] https://vouliwatch.gr/ask/question/20ddd752-8544-48d5-83ad-c26340640eb2

[3] https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea

[4] https://www.facebook.com/groups/stop.pathitiko.kapnisma

[5] https://elliniki-lisi.gr/wp-content/uploads/2021/03/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%97-2021-2.pdf

[6] https://logistis-amea.blogspot.com/2016/09/blog-post.html

Σχετικά θέματα

Απόψεις