Κοινωνία

Εργαζόμενοι ΟΤΕ: Με νέα κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας συνεχίζουν τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα τους

Με πανελλαδική στάση εργασίας (12.00 – 15.00) και συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το υπoυργείο Εργασίας, όπου στην 1 μ.μ. είναι καθορισμένη τριμερής συνάντηση για τις απολύσεις 6 εργαζομένων (φυλάκων), συνεχίζουν σήμερα Δευτέρα 13 Γενάρη οι εργαζόμενοι στον όμιλο του ΟΤΕ, τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα τους.

Βασικό τους αίτημα η υπογραφή ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Στα πλαίσια των απεργιακών τους κινητοποιήσεων το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργιακή συγκέντρωση – περιφρούρηση στο διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι, ενώ απεργιακές συγκεντρώσεις – περιφρουρήσεις έγιναν και σε άλλα υποκαταστήματα σε διάφορες πόλεις.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί ΓΣΕΕ, ομοσπονδίες και συλλόγους «να είναι μαζί μας, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή μας απέναντι στην αδικία που βιώνουμε και το δυσοίωνο μέλλον που σχεδιάζουν».

«Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειές μας αλλά και για ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες για τους πολίτες της χώρας. Ο αγώνας των απεργών είναι αγώνας επιβίωσης και διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο για τους ίδιους, την εταιρεία, το κοινωνικό σύνολο», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΟΜΕ – ΟΤΕ.

(Επισκέψεις: 209 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend