Πολιτική

Επίθεση φασιστοειδών εναντίον Πακιστανού μικροπωλητή

Η Κομματική Οργάνωση Σαλαμίνας του ΚΚΕ καταγγέλλει στον λαό της περιοχής την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος Πακιστανού μικροπωλητή.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η ΚΟ Σαλαμίνας του Κόμματος αναφέρει:

«Αποτελεί ακόμα μια ενέργεια στις εκατοντάδες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια ενάντια σε Έλληνες και μετανάστες εργάτες, ενάντια σε ανθρώπους που καθημερινά γίνονται τα θύματα της πιο στυγνής εκμετάλλευσης.

Αποδεικνύεται και με το συγκεκριμένο περιστατικό ότι τα φασιστοειδή, οι υμνητές του Χίτλερ, αποτελούν το οπλισμένο χέρι των εργοδοτών καπιταλιστών. Χτυπούν τους κατατρεγμένους, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων των πολέμων, τους μετανάστες και πρόσφυγες, τους εργάτες που διεκδικούν και παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειές τους, ώστε να προωθείται απρόσκοπτα η αντιλαϊκή πολιτική. Και αυτά την ώρα που στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου μέσα και έξω από τη Βουλή!

Ο λαός της Σαλαμίνας, συνολικά η εργατική τάξη, ενωμένοι στη βάση των κοινών τους συμφερόντων, να τους δώσει την απάντηση που τους αντιστοιχεί.

Να τους απομονώσει από κάθε λαϊκή γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς. Να τους αποδυναμώσει στις επερχόμενες εκλογικές μάχες. Να τιμωρήσει τις δυνάμεις που σήμερα δίνουν άλλοθι, στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, όπως η Δημοτική Αρχή που τους προσκαλεί σε εκδηλώσεις με το πρόσχημα ότι η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα ή δημοτικών συνδυασμών που έχουν ανάμεσά στους υποψηφίους τους στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογικές αναμετρήσεις, το γκρέμισμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής από την 3η θέση, η ανάπτυξη ενός ισχυρού εργατικού λαϊκού κινήματος, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει τον φασισμό, την εργοδοτική τρομοκρατία, να αντικρούσει την αντιλαϊκή λαίλαπα που από κοινού όλα τα αστικά κόμματα υλοποιούν και στηρίζουν, μαζί και η Χρυσή Αυγή».

(Επισκέψεις: 364 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend