Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Επικίνδυνη κυβέρνηση! Αμερικανικό μεταγωγικό ξεφορτώνει πολεμικό υλικό στην Αλεξανδρούπολη για την Ουκρανία

«Άλλο ένα επεισόδιο εμβάθυνσης της ελληνικής εμπλοκής στα αμερικανικά – ΝΑΤΟικά σχέδια εκτυλίσσεται στη ΝΑΤΟική βάση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης»,..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

«Άλλο ένα επεισόδιο εμβάθυνσης της ελληνικής εμπλοκής στα αμερικανικά – ΝΑΤΟικά σχέδια εκτυλίσσεται στη ΝΑΤΟική βάση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης», τονίζει η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, για την έλευση του «Arc Commitment» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει: «Το μεταγωγικό “Αrc commitment” έδεσε το πρωί της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου και ξεφορτώνει χιλιάδες είδη πολεμικού εξοπλισμού, ανάμεσα σε άλλα επιθετικά ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και εκατοντάδες κοντέινερ με επικίνδυνο πολεμικό υλικό, με προορισμό μέσω των ελληνικών υποδομών (σιδηρόδρομος, αυτοκινητόδρομος και αεροδρόμιο), προς το σφαγείο της Ουκρανίας.

Η ελληνική κυβέρνηση για άλλη μια φορά είναι υπόλογη καθώς για τους σκοπούς του κεφαλαίου μετατρέπει την Αλεξανδρούπολη σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και στόχο αντιποίνων αντίπαλων στρατοπέδων, βαθαίνοντας ακόμα περισσότερο την εμπλοκή της χώρας στα σχέδια των ιμπεριαλιστών».

«Ο λαός πρέπει να εντείνει την πάλη του ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στο μακελειό. Να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τα κόμματα της πολεμικής εμπλοκής που τον σέρνουν στον όλεθρο για τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Με την πάλη του μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους, να βάλει τέλος στη συμμετοχή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς», επισημαίνει.

Σχετικά θέματα

Post
Filter