Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Επικίνδυνη κατάσταση για τη ζωή και την ασφάλεια των φοιτητών στις Φοιτητικές Εστίες Καβάλας!

  Σε τραγική και άθλια κατάσταση βρίσκονται οι Φοιτητικές Εστίες με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις και τις κτιριακές υποδομές εκτός..

 

Σε τραγική και άθλια κατάσταση βρίσκονται οι Φοιτητικές Εστίες με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις και τις κτιριακές υποδομές εκτός των άλλων να δημιουργούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για τη ζωή και την ασφάλεια των φοιτητών!

Ψευδοροφές να στάζουν και να πέφτουν, τα μισά μπάνια να είναι μη λειτουργικά, ενώ αυτά που λειτουργούν να είναι σε άκρως ανθυγιεινή κατάσταση, με μούχλα και σκουριά στις ντουζιέρες, με μονώσεις που περνάει αέρας και νερό όταν βρέχει, με γυμνά καλώδια στους διαδρόμους, «που προφανώς όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να συμβεί αν το νερό που γεμίζει κάθε φορά η εστία μας έρθει σε επαφή με αυτά τα γυμνά καλώδια…» όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι φοιτητές τονίζοντας πως στον χώρο των φοιτητικών εστιών δεν υπάρχουν καν μέτρα πυρασφάλειας, ενώ δεν υπάρχει ούτε φύλακας, ούτε επαρκείς φωτισμός στον χώρο του πανεπιστημίου γενικότερα.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι οι φοιτητές συνεχίζουν να απειλούνται να μείνουν «εκτός εστίας» αν δεν πληρώσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ (!).

Οι εστιακοί φοιτητές της Καβάλαςκαταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους με ευθύνη τόσο της κυβέρνησης όσο και του πανεπιστημίου και ζητούν την άμεση επίλυση όλων των μεγάλων προβλημάτων που αποτελούν απειλή για την ασφάλεια τους! «Δεν θέλουμε να ζήσουμε νέα Τέμπη στις εστίες μας και μετά να μας λέτε ότι ήταν ατύχημα και η κακιά στιγμή!» υπογραμμίζουν.
 Από 902.gr

Σχετικά θέματα

Απόψεις