Βιντεοθήκη Κοινωνία

Εμετικός Ψωμιάδης για #MeToo: “Αν δεν γούσταρες, θα διαφωνούσες τότε”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην βουλευτής προκαλεί και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία, όσο βρίσκει το βήμα να μοιραστεί τις άθλιες τοποθετήσεις του.

Το λιγότερο απαράδεκτα είναι όσα δήλωσε για το κίνημα #ΜeΤoo ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», συντάχθηκε με εκείνους που όλο αυτό το διάστημα στοχοποιούν χυδαία τα θύματα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων κι επιθέσεων, λέγοντας ότι οι καταγγελίες έπρεπε να γίνουν όταν έγιναν τα περιστατικά και όχι τώρα, μετά από 20 χρόνια.

«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», είπε, χωρίς ντροπή, ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τη θέση του, η οποία είναι  ξεκάθαρη κατά των θυμάτων.

(Επισκέψεις: 2.815 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend