Κοινωνία

Εφιάλτης στην Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε για 14 μέρες

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα. Η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 25χρονη στα χέρια ενός 29χρονου, ο οποίος φέρεται να την κρατούσε παρά τη θέλησή της και να τη βίαζε επί 14 ημέρες. Η ομηρία της άτυχης κοπέλας έλαβε χώρα στη Χαλκίδα και μάλιστα σε ένα διαμέρισμα που διατηρούσε ο 29χρονος για 14 μέρες. Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας Βούλγαρος την κρατούσε για 14 ημέρες στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evima, η 25χρονη μετέβη σε κατάσταση σοκ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα τρομακτικά βίωσε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

(Επισκέψεις: 1.153 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend