Κοινωνία

Δύο νεκροί από πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά.

Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ένα φύλακα στην περιοχή του Σχινιά. Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι το ελικόπτερο μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ και κατέπεσε στον κοντινό βάλτο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.Ψεκαστικό ελικόπτερο έπεσε στην περιοχή του Σχινιά. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του πληρώματος. 

Πηγή:tvxs.gr

(Επισκέψεις: 12 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend