Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Δέκα στους δώδεκα βουλευτές από το μόρφωμα “Σπαρτιάτες” είναι Κασιδιαραίοι με τη βούλα

Οι 10 από τους βουλευτές του νέου νεοναζιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες» είναι Κασιδιαραίοι με τη βούλα. Οι ίδιοι και το νεοναζιστικό μόρφωμα «Ελληνες» έχουν δώσει τα… διαπιστευτήρια.

Οι 10 από τους βουλευτές του νέου νεοναζιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες» είναι Κασιδιαραίοι με τη βούλα. Οι ίδιοι και το νεοναζιστικό μόρφωμα «Ελληνες» έχουν δώσει τα… διαπιστευτήρια.

Πηγη: ΚΟΝΤΡΑ

  1. Χαλκιάς Αθανάσιος, Α’ Αθηνών

Σύμφωνα με το ilialive.gr, είναι μόνιμος κάτοικος Βούναργου Ηλείας και ασχολείται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Σύμφωνα με βίντεο που ανέβασαν οι Κασιδιαραίοι παλαιότερα, για να δείξουν τα στελέχη τους, είναι κάτοικος Πύργου και ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο (όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες). Ο Κασιδιάρης έβαλε στην Α’ Αθηνών ένα δικό του άτομο, που το κουβάλησε από την επαρχία.

2. Μανούσος Γεώργιος, Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Στις 15.5.2021 η βρομοϊστοσελίδα των Κασιδιαραίων αναδημοσίευε ρεπορτάζ της «Ελεύθερης (Ψ)ώρας» για την «1η οργανωτική συνδιάσκεψη των “Ελλήνων“». Εκεί εμφανίζεται ως σημαίνον στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος ο Γεώργιος Μανούσος. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν το έκρυψε. Στο Twitter εμφανιζόταν ως υποψήφιος των «Σπαρτιατών» με φόντο τη φωτογραφία του Κασιδιάρη.

  1. Ζερβέας Αλέξανδρος, Β’ Πειραιώς

Στις 30 Απρίλη του 2021, στη βρομοϊστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος «Ελληνες» δημοσιεύτηκε άρθρο σε σχέση με τα ζώα συντροφιάς. Δεν μας απασχολεί το περιεχόμενο του άρθρου αλλά η εξής παράγραφος: «Μέσα στον Μάιο δημοσιεύεται και μία συνέντευξη του Αλέξανδρου Ζερβέα, Κτηνιάτρου και στελέχους των Ελλήνων για την Πατρίδα σε περιοδικό. Εκεί, αναπτύσσει το πρόβλημα του νομοσχεδίου από επιστημονικής απόψεως, αναφέρει από την άλλη την ανυπαρξία του επίσημου κράτους για την επίλυση του μεγάλου κινδύνου με τα αδέσποτα και προτείνει λύσεις για την επίλυσή του. Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί αυτούσια με νέα ανάρτηση». συνέντευξη του Ζερβέα αναδημοσιεύτηκε στη βρομοϊστοσελίδα των νεοναζιστών του Κασιδιάρη.

O Zερβέας εμφανίζεται και στο βίντεο με τα στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος του Κασιδιάρη.

  1. Δημητροκάλλης Ιωάννης, Α’ Ανατολικής Αττικής

Aπό το 2019 που μπήκε στο Twitter δεν κάνει τίποτ’ άλλο από το να αναπαράγει τα tweet του Κασιδιάρη και του νεοναζιστικού μορφώματος «Ελληνες». Τίποτα δικό του δεν έχει γράψει, μόνο αναπαραγωγή.

Οπως έγραψε η «Καθημερινή», ο Δημητροκάλλης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Μάρτιο του 2023 ως υποψήφιος, τότε, με το κόμμα «Ελληνες»: «Ασχολήθηκα με διάφορα εθνικιστικά κινήματα και τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρξα συνεργάτης του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας. Από εκεί μέσα έμαθα ένα πράγμα, ότι όλα παίζονται, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε, μέσα στο Κοινοβούλιο. Ολες οι αποφάσεις για το μέλλον της νεολαίας μας παίρνονται εκεί»,.

  1. Βαλτογιάννης Διονύσιος, Αιτωλοακαρνανίας

Aυτός είναι ο κουμπάρος του Μπαρμπαρούση, που τον πλασάρισε και τον σύστησε ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης  1. Ασπιώτης Γεώργιος, Αχαΐας

Αυτός φρόντισε να κάνει καθαρή την ένταξή του με δήλωση αμέσως μόλις εκλέχτηκε: «Το κόμμα Σπαρτιάτες στηρίχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη μετά την παράνομη και αντισυνταγματική τροπολογία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Καταφέραμε να μπει μέσα στη Βουλή ένα εθνικό κόμμα για να εκφράσει τις απόψεις χιλιάδων Ελλήνων πολιτών οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από τα παρανοϊκά μέτρα των μνημονιακών πολιτικών της τελευταίας δεκαετίας. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο αγωνιζόμαστε για το τρίπτυχο πατρίς- θρησκεία- οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγαλύτερη πολιτική μάχη».

  1. Κόντης Ιωάννης, Α’ Θεσσαλονίκης

Στις 28 Μάρτη του 2023, οι Κασιδιαραίοι ανακοίνωσαν τους υποψήφιους για την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκη. Το λόγο πήρε και ο ποδοσφαιροπαράγοντας Κόντης, που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης «και μίλησε με βεβαιότητα για την είσοδο του κόμματος στην βουλή στις επόμενες εκλογές» (ρεπορτάζ στο radar.gr, από το οποίο πήραμε και τη φωτογραφία). 

  1. Δημητριάδης Πέτρος, Β’ Θεσσαλονίκης

Αυτός υπήρξε για ένα διάστημα δικηγόρος του Κασιδιάρη (εκτός δίκης). Και βέβαια, είχε ανακοινωθεί μεταξύ των προβεβλημένων στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος.

  1. Φλώρος Κωνσταντίνος, Λάρισας

Κάτοικος Αιγάλεω, με καταγωγή από τη Βοιωτία, «φυτεύτηκε» στη Λάρισα από τον Κασιδιάρη, όπου υπήρχε πιθανότητα να βγει έδρα. Ο Φλώρος αναδημοσιεύει τα tweet του νεοναζιστικού μορφώματος Κασιδιάρη και το μόρφωμα αναδημοσιεύει τα tweet  του Φλώρου. Ο Φλώρος ανεβάζει ιδιαίτερα τα tweet του Κασιδιάρη δείχνοντας ένα σκληρό προφίλ. Κι όταν έρθει η ώρα να χαιρετίσει τους οπαδούς, σηκώνει απότομα το δεξί χέρι, αλλά δεν το τεντώνει, το σταματά στη μέση της κίνησης και ανοιγοκλείνει την παλάμη. Οι νεοναζιστές παίρνουν προφανώς το κωδικοποιημένο μήνυμα. Αλλωστε, την αρχαιοσπαρτιατική «κρυπτεία» την έχουν διδαχτεί όλοι τους στις νεοναζιστικές γκρούπες.

 

  1. Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος, Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών

Αυτός είναι ο ντεμέκ εκπρόσωπος Τύπου του Στίγκα, που εμφανίστηκε μαζί με τη δικηγόρο του Κασιδιάρη, Πανταζή, και ανακοίνωσαν ότι ο Κασιδιάρης στηρίζει «Σπαρτιάτες». Τον περασμένο Γενάρη, ο Κατσιβαρδάς έδωσε συνέντευξη στον Χίο (πού αλλού;) και δήλωσε: «Μοναδικός πόλος αντίστασης το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης»! Η δήλωσή του προβλήθηκε ιδιαίτερα από τη βρομοϊστοσελίδα του μορφώματος Κασιδιάρη.

Oπως αποκαλύπτει σήμερα το dikastiko, ο Κατσιβαρδάς είναι δηλωμένος ως δικηγόρος του Κασιδιάρη και επισκέφθηκε τον φυλακισμένο νεοναζιστή εγκληματία στη φυλακή Δομοκού στις 7 Απρίλη! Κατά τα άλλα, ο Στίγκας άκουσε για τη στήριξη του Κασιδιάρη από το ραδιόφωνο, ψευδόμενος ασύστολα. Ο δε δικηγόρος Σ. Μεταξάς, στα γραφεία του οποίου έδωσαν τη νικητήρια συνέντευξη ο Στίγκας με τους δύο εκπρόσωπους Τύπου, είναι επίσης ανάμεσα στους οχτώ δικηγόρους που έχουν δηλωθεί ως νομικοί παραστάτες του Κασιδιάρη.

Από τους δώδεκα μένουν μόνον ο Στίγκας Βασίλειος (Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών) και ο Γαυγιωτάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου), παλιός Mr Κρήτη (μποντιμπιλντεράς), για τον οποίο δεν έχουμε άλλες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, ο Στίγκας είναι ένας απόμονωμένος αχυράνθρωπος. Κιχ δε θα μπορεί να βγάλει. Οι βουλευτές του θα παίρνουν εντολές και γραμμή από τον πραγματικό αρχηγό, τον Κασιδιάρη. Οι Κασιδιαραίοι έφτιαξαν τα ψηφοδέλτια και κανόνισαν να βγουν δικοί τους (δεύτερος υπήρχε μόνο στη Β’ Θεσσαλονίκης, κι αυτό έγινε για να βγει ο Δημητριάδης, καθώς ο Στίγκας υποχρεωτικά θα πάρει την έδρα στο Νότιο Τομέα της Αθήνας). 

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις