«Κατάλαβες, αγοράκι μου;»

Ένα σχόλιο του Κ. Ζούλα και η απάντηση του Ν. Μπογιόπουλου

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 24 Ιουνίου 2015

Ο αρθρογράφος της «Καθημερινής», Κωνσταντίνος Ζούλας, σε κείμενο της 20ης Ιουνίου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, στο Real FM και στο Νίκο Μπογιόπουλο. Αφού παραθέτει παραποιημένες τόσο τις ερωτήσεις του Ν.Μπ, όσο  και τις απαντήσεις του υπουργού, στη συνέχεια ισχυρίζεται: «Κι ο Μπογιόπουλος δεν ξαναμίλησε ικανοποιημένος, μάλλον, που απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει τελικά ελπίδα να γίνουμε Βόρειος Κορέα»…

Συνεχίζει ο αρθρογράφος της «Κ» και αφού εξηγεί τους λόγους της συμμετοχής του στη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη», προχωράει στη διατύπωση του συμπεράσματος, που αφορά σε όσους δεν συμφωνούν με το «πάση θυσία ευρώ» και συμπυκνώνεται στον τίτλο του άρθρου: «Εχουν οι δραχμόφιλοι καβάτζα τα ευρώ τους;».

Ακούστε εδώ την απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου, από την εκπομπή του Real FM, στις 20 Ιουνίου. 

Ετικέττες: , , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

3 Σχόλια - "«Κατάλαβες, αγοράκι μου;»"

 1. Ο/Η ιαννισ λέει:

  Ο κύριος αυτός είναι ο ίδιος που έπαιρνε από την (παλιά) ΕΡΤ 116 χιλ.; (αλήθεια είχε προσληφθεί με εξετάσεις;)
  «Ο Κωνσταντίνος Ζούλας 58000 περίπου ευρώ έπαιρνε από την ΕΡΤ το εξάμηνο, ενώ απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Α, είναι και ο μπαμπάς στην…ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!»
  http://oktv.gr/misthologio-ert/

  Ρε κάτι Ευρωπαίοι…

  • Ο/Η spiros λέει:

   Ειδες ο Ζούλας. Ρε τον Ζούλα .. ζουλα- ζουλα τα τσεπωνε.

  • Ο/Η CHRIS BLUES λέει:

   ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΣΕ ΛΙΡΕΣ, Η ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ κ.τ.λ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ !!! Σ’ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ !!! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΟΣΑ ΧΑΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ !!!

Άποστολή άρθρου μέσο Email